üzenetek

hozzászólások


schawo
(titán)
Blog

Nekem nagyon tetszik. A 13 éves leányzó meg egyenesen imádja, minden esti program. Persze nem egyedül, ott kell ülni mellette, hogy ne pánikoljon :DDD

[ Szerkesztve ]


Murphy(O.o)
(senior tag)

"A 13 éves leányzó meg egyenesen imádja..." :R :DDD

Anno 20 éve a legelső részt egyedül kezdtem el, aztán, ha jól emlékszem az intro után behoztam a szobába egy konyhakést, hátha...

[ Szerkesztve ]


Grath
(tag)

Végsős soron a játék tartalmának listázásán kívül minden magánvélemény, ha nagyon reduktív akarsz lenni.

Viszont nem hiszem, hogy ez valami radikális vélemény lenne, hisz akár az év játéka díjak számát, akár Metacritic-átlagot, akár játékosok kollektív véleményét (például szavazásokon) vesszük alapul, ez az eredmény jön ki. Nyilván nem mindenki gondolja így, de kördiagramon szerintem messze a 4-nek lenne a legnagyobb a cikkelye.


GodGamer5
(őstag)

Jó lett. Csak így tovább Capcom. :)


antikomcsi
(veterán)

Játszani is csak felkészülten lehet! :DDD


hombre[EU]
(aktív tag)

Régen nem volt évi 5 féle game awards,metacritic,reddit :) egyébként igazad van,de aki a szériával nōtt fel azoknak általában a 2.rész A Resi


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Nem általában, hanem az.
Én a 4-et hamar kivágtam a kukába, pedig több esélyt is adtam neki. A kettőt kár is hasonlítani egymáshoz. És erre irányult a megjegyzésem is.


Szabi89
(tag)

Yutani Mi is igy mondjuk errefelé,Baja és térségében,,"kivittem" "végigvittem" "kitoltam" azt nem tudom mikor terjedt el de benne van azért a folklórban, 93'-ban kezdtem a pc-s karriert azóta ez biztosan él.

Isobutane Én még nagyon reménykedek egy Tenchu,Syphon Filter újradolgozásban is.Heretic jóó ég,,nosztalgia,,érdekes a második részt mennyire más stilusura csinálták,,,és jöttek a korszak alkotó fps-ek,,,Quake 2,,Turok 1-2,Unreal :D

Fitzgerald Pedig a Resi 7 sztem is parásabb,(nem lehet elfelejteni a léptek hangját,neszeket stb :D) Meg hát ugye egy reálisnak ható helyen játszodik + a kamera mozgás/perspektiva/karakter mozdulatok jobban valósnak hat.


n0rbert0
(senior tag)

Sziasztok!

Valaki játszik vele sima Xbox One-on (nem X-en)? Élvezhetően fut rajta a játék vagy kell hozzá azért az X?


#78687232
(őstag)

Teljes mértékben jól fut, S-en toltam végig.


Grath
(tag)

Régen is volt rengeteg év játéka díj, legjobb játék szavazás, csak nem a neten, hanem printben :)

A RE2 fantasztikus folytatás volt, ezt senki nem tagadja (én aztán főleg nem), de az, hogy design szempontjából zsákutcába jutott ez a recept, azt szerintem pontosan jelezte a RE3 és a CV egyre langyosabb fogadtatása, radikálisan csökkenő eladásai. Azon milliók közül, akik imádták a RE2-t, csak egy apró töredék maradt meg, aki ugyanazt akarta volna ötödszörre is.

Szerintem a Capcom is felismerte ez - nyilván, hozzájuk folyt be egyre kevesebb pénz -, és időben meghozták a döntést, nem úgy, mint mondjuk az Eidos a Tomb Raiderrel, amit jóval tovább erőltettek ugyanúgy.

Most megnéztem, a Famitsuban, az Edge-ben, az IGN, a Game Informer és a GameSpot is több pontot adott a 4-re, mint a 2-re, pedig arról aztán szó nincs, hogy ők ne azzal nőttek volna fel.

De igazából ez mindegy, ha valakinek a 2 a kedvence a sorozatból, az most ma a alá pisilhet az örömtől, olyan igényes felújítást kapott. Ezen összeveszni nem nagyon akarok, mindössze jeleztem, hogy a magánvéleményemen túl több dolog támasztja azt alá, hogy míg a 2 "csak" egy nagyszerű folytatása volt egy formabontó játéknak, addig a 4 egy korszakalkotó, zseniális ugrás volt. Nálam valahol pont ez a különbség a 9 és a 10 pont között egy értékelésnél.

Szerk: de amúgy az év játéka díjak számában annyiban tényleg nem igazságos az érvelésem, hogy a Resi 2 e szempontból rosszkor jelent meg, mert '98-ban legalább öt jobb és fontosabb játék látott napvilágot, szegénynek nem volt esélye.

[ Szerkesztve ]


KJ82
(tag)

Az első játékom volt PS1-re közel húsz éve. Megvétele után közel két hétig játszottam vele mentési lehetőség nélkül mert az összes pénzem ráment erre és a gépre, és nem maradt memóriakártyára( ha jól emlékszem valami 50k-ba fájt az egész) :))

Remélem csinálnak egy Dino Crisis remake-t is, nagy kedvencem volt az is.


hombre[EU]
(aktív tag)

Ok, elfogadom :) és ha úgy kérdezem,hogy melyik a jobb: a 2 remake vagy a 4 (remaster) ? Mert a koncepció nem sokat változott csak a kivitelezés, technikailag felnōtt a 4-hez. Pixel,polygon szám,shadert nem vesszük figyelembe
Szerk.: Szerinted. Nem egy "univerzális igazságot" szeretnék kapni, mielōtt valaki beleköt a Melyik a jobb? kérdésbe

[ Szerkesztve ]

üzenetek