üzenetek

hozzászólások


Murphy(O.o)
(senior tag)

Nem mondta senki, hogy nincsenek, de azért nem szégyenkezem, 15 éves voltam, és kb. 2 órányi masszív játékidő ment a kukába… valaki lehet csak mond egy “rák egye a máját”, én így reagáltam le :R


Kr/\toS
(senior tag)
Blog

Jó sok horroral toltad akkor az elmúlt 20 év alatt.. :DDD Maradjunk annyiban hogy ez nem helyt álló. De písz. Megvettem a én is. ;)


->Raizen<-
(veterán)
Blog

Igen? Nem hinném hogy igazad van. Resident evil 2,3,4,7 et végigtoltam többször is. Az alone in the dark szériába is belenéztem. Clive barkers undying is megvolt a doom 3 is. Az alien isolationbe beleneztem Silent hil részek közül is volt amit kitoltam, alan wake is pipa. Clive barker's jericho is pipa. Gyakorlatilag az összes pc-re megjelenő horrorba belenéztem/kipörgettem és még konzolon is xbox360/ps3.

[ Szerkesztve ]


Kr/\toS
(senior tag)
Blog

Pedig hidd el. A RE2 messze nem a legfélelmetesebb horror. Még csak félelmetesnek se mondanám. De kellemesen borzongatós, kaland akció, szeretem én is. Csak annyira nem vagyok elvakult hogy kikapcsoljam az objektív értékítéletem is. Szép napot.


Murphy(O.o)
(senior tag)

Szerintem maradjunk annyiban, hogy "régen minden más volt". Mikor kijött az Undying, összes osztálytársam befosott pár résznél, pedig már szakközepesek voltunk. Persze most már nagyon lightosnak számít az Undying (meg mi is felnőttünk), de akkoriban bizony vitte a prímet.

[ Szerkesztve ]


Kr/\toS
(senior tag)
Blog

Ezt senki nem vitatja, nem is erről volt szó.


Murphy(O.o)
(senior tag)

Pedig de. Mert bár én se tartom olyan fosatósnak a RE 2-őt, neki lehet az volt anno. De lehet valakinek lentebb van az ingerküszöbe, és a mostanra is azt mondja, hogy félelmetes, míg másnak nem az.

De tök Mind1, csak gondoltam leállítom az értelmetlen vitátokat :R

[ Szerkesztve ]


moha21
(addikt)
Blog

Szerintem sem a félelmetesség a legfőbb erénye a játéknak. Inkább olyan akkori "feautre"-ök, mint lenőni a lábat, fejet stb. A Puzzle rész is oké volt akkori szemmel. Egy penumbra 100x szaratósabb, de totál más a kettő. a Re2-ben ( csakúgy mint az első és 3. részben ) az ijesztkedés ment inkább, legfőképpen a néha trágya kameranézetekkel.


Murphy(O.o)
(senior tag)

Teljesen egyetértek. Én legelőször a RE 1-el játszottam, és pont az fogott meg, hogy nem kell a nagy kést magam mellé vennem, hogy leüljek vele játszani, de azért mégis izgalmas és fejtörős volt. Na meg a RE 1-nél külön dicsérendő, hogy nem egy lineáris játékmenet van, hanem a döntéseid formálják a játékot (pl. vagy 8 féle befejezése lehet a játéknak attól függően, hogy hogyan játszottam végig). Ezt azért a RE 2-ből kicsit hiányoltam, de kárpótolt helyette az A és B story + Hunk mellék küldetése.


xeon forever
(senior tag)

Anno RE1 44 perc volt.. Aztán találkoztam 576KB-ban egy akkor kb 45 körüli játékos társsal és ketten vegig vittük 42:32 alatt legnehezebb szinten. Ha jól emlékszem meg az újságba is bekerültek a rekordok. :) anno 1998 vége vagy 1999 elején.

[ Szerkesztve ]


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

A több, mint 300 ezres ár (szállítással együtt), ugyan túlzás, de 100-130 ezer körül vennék egy ilyen Albert pisztolyt.
[link]


Murphy(O.o)
(senior tag)

Az szép teljesítmény :R

ΞΔGLΞ: Ha lenne fölös 300.000-em biztos vennék, mert atom jól néz ki :Y


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Így nézve, hogy mennyire kicseszett aprólékos és lépisztolyhoz képest még durván erős és pontos is, mégsem túlzás a 300 rongy. És itt semmi nem műanyag, minden fém.
Tehát érdemes megnézni a videót, minden közelről aprólékosan bemutatva...
A srác is azt mondja...
- a legjobb airsoft pisztoly, amit valaha vettem, ő meg csak tudja, hiszeken ezeket teszteli...
Nyilván nekem nem lövöldözni kellene, csak dísznek a polcra, ezért most erősen elgondolkodtam rajta, hogy talán bevállalok egy ilyen mesterműt mégis. Ennek az ára meg úgy is csak felfelé fog kúszni...

[ Szerkesztve ]


Werkly
(őstag)

Aki "nagy" VGA-val tolja milyen hőfokokat kap frame limit nélküli módban min. 1440p felbontásnál? Köszi!


eldiablo
(addikt)
Blog

RTX 2070 mennyire számít nagynak? :B
Fullon 144hz adaptive sync-el 65C Armor OC@Gaming Z Vbios.

üzenetek