üzenetek

hozzászólások


PowerBuldog
(PH! kedvence)
Blog

Ez még mobilos játéknak is gagyi lenne. :DDD


XuChi
(PH! addikt)
Blog

Jézusom, hát őszinte részvétem a tesztelő iránt. Ekkora egy szemetet kellett tesztelned ?? Biztos szeretnek :D


dreampage
(HÁZIGAZDA)

Nem kért rá senki, a puszta kíváncsiság vezérelt, mert imádom a Hang-Ont. :) Nem abszolút szemét egyébként, egyszerűen csak 1 ember nem tud valódi játékot fejleszteni, vagy legalábbis nagyon ritka (ellenpélda: Dust: An Elysian Tail). A játékmenet alapvetően működik, csak ebben a formában nem sokat ér.


Mikamaka
(PH! kedvence)
Blog

Nah végre, egy xbox exkluzív ;]


saelin
(PH! kedvence)

Én meg megörültem hogy valami pöpecül kinéző anime témájú motorozós cucc. :(


Csapoati
(PH! nagyúr)
Blog

Remélem ez komoly, mert viccnek túl durva lenne.


Solten
(őstag)
Blog

WTF?


peterkeT
(PH! nagyúr)
Blog

Nincs ezzel semmi gond. Vettem én már ennél sokkal drágábban is olyan játékot, amit ennél jóval kevésbé élveztem, illetve kevesebbet játszottam. Azt a ~800 Ft-ot teljesen megéri az az esetenként negyed óra - fél óra eszetlen száguldozás.

Persze valószínűleg vastagon benne van a nosztalgia is, amikor még nyeretlen hatévesként nagyjából hasonló grafikával terelgettem egy 'Forma 1-es autót' talán még C+4-en. :DDD

Amúgy nekem bejönnek ezek a gagyi versenyzős cuccok. Beach Buggy Racing, Shred it!, Joyride Turbo, F1 Race Stars - mind filléres vackok, de rengeteg kellemes órát töltöttem el velük. Kár, hogy az utóbbi nem backcompat játék.

p


dreampage
(HÁZIGAZDA)

Az általad említett játékok szerintem kimondottan jók. Igazából erre sem tudok haragudni, csak hát, ennyi telik tőle. Engem sokkal jobban dühítenek azok a pixelsz.. játékok, amik lassan a 8-bites korszakból köszönnek vissza, és rá akarják fogni, hogy "mert művészet". A Deep Ones konkrétan ZX Spectrum szintű grafikáját már-már sértésnek érzem 2018-ban. Ezzel nem volt ilyen érzésem. :)


SwitcX
(őstag)

Elfogyott a pénz a cover art + logo gyártás után.


MikeWazowski
(őstag)

Miért? :W


F34R
(PH! kedvence)

Anyuuuu, pain has not gone. :W :N

üzenetek