Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Televan
(PH! kedvence)

És mennyire jól tették hogy más irányba vitték el! :K Belenéztem a videóba és szörnyű volt nézni. ;]


-Morrowind-
(fanatikus tag)

+1 A belenézés pont elég is... :)


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Erdemes elolvasni a cikket is azert.


Televan
(PH! kedvence)

Ha magyar lenne el is olvasnám! :B


saelin
(PH! kedvence)

Grafikailag jobban is nézett volna ki mint a Sacred.
Viszont érdekes látni hogyan fejlődött ki a Witcher mint játék, és hogy hogyan érett be a harmadik epizóddal. Számomra az első rész nagyon rossz volt játékmechanikailag, alig vártam hogy végig toljam. A második része fejlődött harcrendszerileg egy egész jó irányba. Nálam itt kezdett érdekes lenni a Witcher, de még itt sem volt minden kérek. Nem bánnám ha lennének még valamilyen spinoff részek a Witcher világában, mert az utolsó rész valami zseniális. Biztos tudnának mit mesélni.

[ Szerkesztve ]


szami777
(PH! addikt)

Még jó, hogy elkaszálták, kaptunk helyette egy időtlen klasszikust. :)


tibaimp
(őstag)

Ez így van, ezt akartam írni.
Nekem az 1. rész is, most is fel van telepítve. Mostanában készülök kitolni megint, főleg, hogy pár hete vettem meg a 2. részt is a gog-on kemény ~800 Ft-ér :)


szami777
(PH! addikt)

Nekem az első rész annyira nem tetszett, az elsö 5-6 óra után abbahagytam, nem éreztem a harcrendszert. Azota kétszer kitoltam a kettőt, most épp a három végén járok, lehet teszek vele egy probát majd.


Šolaire
(PH! addikt)

Nekem az első rész mai napig nagy kedvenc zenéje pedig fülbemászó.


micafighter
(PH! nagyúr)
Blog

Nekem is több idő volt megszokni az 1 harcrendszerét, föleg a kard "kombókat", de miután megszoktam, jobban tetszett mint a 2. meg a 3. részé. Ugyhogy szvsz érdemes adni neki időt :)


tibaimp
(őstag)

Úgy van ahogy micafighter kolléga írja, érdemes neki időt adni, és utána könnyebb, mint a másik két rész.
Most megpróbálom azt megcsinálni, amit a játék elején felajánl, hogy behívod a 2. részbe az 1. karakterét, majd a 3-ba a 2-ét, szóval így "folyamatában" végig játszani. Nem tudom jelent-e valami pluszt, de gondolom, nem véletlenül ajánlja fel.


L3zl13
(PH! félisten)

Jó, hogy hack and slash-ről váltottak rendes 3D ARPG-re, és a Geraltos történet is tetszett nekem a trilógiában, de azért nem bánnék egy spin off-ot egy szabadon testreszabható witcher karakterrel a Witcher 3 stílusában egy érdekes történettel megtámogatva.


tibaimp
(őstag)

Azt mondjuk én sem bánnék.

üzenetek