üzenetek

hozzászólások


mentoloshypo
(senior tag)

Hüpp-hüpp.... :O


mirci18
(addikt)
Blog

Ez puszta üzletpolitika utat kell engedni az új generációnak hiába akarna ezzel még sok ember játszani.
Köszönjük Nintendo.
Bezzeg a vásárlást azt meghagytad mert az fontos. :W


VictorHUN
(aktív tag)
Blog

Wii U-t mindenkinek


mirci18
(addikt)
Blog

Így van ingyen és bérmentve.
Mert én ennyiért nem veszem meg.


ldave
(nagyúr)
Blog

Wii-n és DS-en is pörög pedig még a Mario Kart multi, szóval elég sok játékost érint ez szerintem, pedig a DS-es rész már vagy 9 éves.


solaris17
(aktív tag)

Hát, én nem sírdogálok miatta.


Garada
(őstag)
Blog

Sose éri fel a nagy konzolokat az is biztos tőlem menjen csak.


mirci18
(addikt)
Blog

Hogy te milyen hülye vagy.
Egy ő soha nem akart versenyezni velük ő mindíg a saját magának írt exkluzív játékairól volt híres nem az fps meg más gagyi játékoktól amitől a másik két konzol.
Kettő majd nézd meg az eladásokat hogy melyik konzol fogyott jobban és sírj.
Igen wii fogyott a legjobban.
Azért mert nem szereted vagy nem értessz hozzá nem kell ide írni.


ViharVadász
(őstag)

+1 :)
Akinek meg nincs ilyen konzolja (Wii/DS) akkor minek ír ide, provokálni próbálja a tulajokat?:D (Itt most Garada-ra gondolok, nehogy félreértés legyen:) )

[ Szerkesztve ]


mirci18
(addikt)
Blog

Na igen engem nem idegesít csak az a vicces hogy magukat okosnak mondó emberek azt hiszik hogy a legjobb konzol az xbox meg a playstation.

Csak elfelejtik hogy van a nintendo meg van az xbox playstation a két tábort ne keverjük össze mert a nintendo más miatt jó vagy jobb mint a másik tábor.


ViharVadász
(őstag)

Így van. Még ha jól emlékszem, a Nintendo-tól valaki talán egy cikkhez válaszolva azt mondta, hogy a Nintendo-nak nem az a célja, hogy a többi konzolhoz hasonló legyen, hanem külön utakon járnak a többi konzoltól eltérően. Ezt kellene megértetni az ilyenekkel. :K


NandoXXL
(senior tag)

Külön utakon, miért is? Mert magara hagyják a tulajokat mint anno Microsoft a sima xboxnál. Megint kell egy pofon a Nintendonak hogy vissza találjon a helyes útra.

[ Szerkesztve ]


ViharVadász
(őstag)

A Nintendo inkább a saját játékaira támaszkodik főként, míg a PS illetve Xbox meg az exkluzívok mellett a multiplatformokra. De azért a Nintendo is kezd rágyúrni a multiplatformokra:) A "külön utakon járnak a többi konzoltól eltérően" nem konzoltól, hanem cégtől eltérően akartam írni, csak nem tudom miért, valahogy ez jött össze :D

[ Szerkesztve ]

üzenetek