üzenetek

hozzászólások


mentoloshypo
(senior tag)

Döbbenetes visszaesést produkált a "next-gen" asztali gépük.
Talán ha ki tudnának lépni ebből a Mario-s gyerek világból akkor több embert érdekelne a gépük! Az, hogy néhány nagy cím kijön WiiU-ra is (pl CoD Ghost) még édeskevés, persze ez csak az én véleményem.

A PS/Xbox páros mellett valamiért nem érdekli a népet a gépük, nem igaz, hogy még nem találtak erre megoldást! :((


Agostino
(őstag)
Blog

szerintem a többség egy kézikonzolt lát benne, arra meg ott a psp. plusz, azt gondolom a dolgot csak tetézi, hogy manapság már mobilon is jól el lehet játszani. emiatt nem értik mi is ez pontosan. a konzol felvett egy hagyományos alakot, talán csak azt keresnék az emberek.

[ Szerkesztve ]


KisDre
(senior tag)

Ha nem tévedek WiiU-ból még így is többet adtak el mint Xbone-ból ami azért fura is némileg.
Egyébként talán ott szúrta el a Nintendo, hogy nem tudta igazán hogy hova folytassa a Wii sikerét. Ami kimozdított a kanapéból hogy mozogj, annak a folytatása most visszasüppeszt téged az érdekes gamepad-je miatt. Egyébként maga a koncepció tök jó így külső szemmel, csak lehet talán nem ezt várták az emberek, illetve persze a nextgen-es hardverbeli komolyabb különbségek sem tesznek túl sok jót a WiiU-nak.


mentoloshypo
(senior tag)

Szerintem nem azon múlt a dolog, hogy a kanapé előtti ugrándozás után vissza ültette bele (vagy legalábbis akarta) az embereket a Nintendo.
Amikor kijött a Wii teljesen forradalmi számított ez a fajta irányítási technika, meg is lett az eredménye, meg lehet nézni az eladásait. Csakhogy utána kijött egy Move és egy Kinect amivel már nem tudta felvenni a versenyt.
Itt egyszerűen elbaltázott üzletpolitikáról szól/szólt az egész. Olyan célközönséget akart belőni magának a WiiU ami már eleve PS-n vagy Xbox-n tolja, és a nem fog vissza menni a Nintendo kedvéért Mario Kart-ozni...

Az a vicc az egészben, hogy a WiiU-val már nem igen tud mit kezdeni a Nintendo, túl gyenge ahhoz, hogy nyisson a komolyabb játékok felé. Ha még akarnak valamit akkor új gépet kell építeniük.


#52815360
(őstag)

Egyszerű a megoldás : árcsökkentés.


mentoloshypo
(senior tag)

Irreális mértékig kellene csökkenteni, hogy versenyképes legyen a PS3/X360-al.
A PS4/XO-al való bármilyen szintű versengést szerintem nem gondolhatja senki sem komolyan... :DDD

A WiiU-nak fakereszt, ez van.


RangerFox
(addikt)
Blog

Még így is ezen a platformra vannak a legélvezetesebb játékok, ráadásul már így is feleannyiba kerül, mint a konkurens konzolok, az előző generációsoktól pedig sokkal erősebb. Nem kell még temetni az U-t, a Nintendo nem fog új asztali konzolt kidobni emiatt. Azért nem nyitnak a multiplatform fejlesztők felé, mert a konzolt nem veszik. És miért nem veszik? Mert több multiplatform játék kéne rá. Ez egy ördögi kör, amiből addig nem tudnak majd kilépni, ameddig valamelyik oldal (N/fejlesztők).... De most is vannak rá multiplatform játékok, például a Ubisoft és az Activison elhozza minden évben a játékait a konzolra, csak a f*sz EA nem. Az N konzoljait pedig alapjáraton nem az ilyen tömeglövöldéért vesz az ember... Erről meg csak ennyit, nem kell az ördögöt a falra festeni.... :U


sz.balazs.95
(veterán)
Blog

ha minden jól megy, akkor karácsonykor egyel növelni fogom az eladásokat. :D
addig azért tartson ki a Nintendo! :)


ABee
(tag)

Szerintem ezt rosszul látod. Semmi szükség egy 3. ugyanolyan koncepcióra az xbone vagy a ps4 mellé. A wii szerintem a wiimote mellett azért is lett annyira sikeres mert családbarát játékokat adtak ki rá. A két naggyal nem tud de nem is kell versenyre kelnie. Egyszerűen csak sokkal több (lehetőleg minőségi) játékot kell kiadniuk és kész. Semmi szükség még egy kakis Cod átiratra. Inkább ki kellene hozniuk valami olyasmi nagy durranást mint a Super Mario Galaxy volt anno.


mirci18
(addikt)
Blog

Így van én meg még eggyel növelem.


ViharVadász
(őstag)

Ha minden jól megy, és sikerül őszre találnom munkát, akkor karácsonyra én is egyel növelem azt a számot! :D
Drukkolok a Nintendo-nak, a Wii U is sokkal szebb számokat érdemel eladásilag, mint amik most vannak :K

[ Szerkesztve ]


perge666
(addikt)

Én még most vettem sima WII-t,ezelőtt PS3-Xbox360-PS3-Vita........
Hamarabb kellet volna a régi kedvenc konzolomhoz visszatérni,nagyon jó kis játékok vannak rá,és az irányítás is egyedi./szokni kell még,de nagyon tetszik/


tuki2200
(senior tag)

[link]

A nagy külföldi oldalak is egyre többet írnak pozitívan a Nintendorol, itt a fórumon mióta megjelent a Wii U rendre van 3-4 ember aki mindíg temetné a céget, ahogy tellik az idő úgy bizonyosodik egyre jobban h tévednek :)

(Zárójelben azért az is megjegyzendő, h télen mikor elkezdhette árusitani a cég konzoljait kínában, a tőzsdén többet ért a Nintendo mint az egész Sony konzolostól,hardverestől,tv-stől, telefonostól, nem kell őket félteni)

[ Szerkesztve ]


ldave
(nagyúr)
Blog

A Nintendo szidásából sokat sportot űznek, nem csak ezen a fórumon, hanem szinte mindenhol (már megint Mario/Pokémen/.., gyenge a gép, szar a Gamepad, kevés a játék, ...). Ha jó hír jön a cégtől, akkor azért, ha rossz, akkor meg azért. Ha megnézel most egy külföldi elemzést az E3-ról, nagyjából mindenhol arról olvashatsz majd, hogy a Nintendo csinálta a legjobban az E3-as jelenlétet. Na most képzeld el, hogy erre itt milyen hozzászólások jönnének...

üzenetek