üzenetek

hozzászólások


rdt89
(őstag)
Blog

Én Xbox 360-on tolom, nagyon szórakoztató a sok karakter, de olyan bugos szegény játék, mint még egyik rész se. Remélem lesz DLC, meg még pár karakter kiegészítésnek, mert hiányolom Strowman- és társait. :)


gabber01
(őstag)

Ezen a kamuhülyeségen mit lehet élvezni? Komolyan kérdem.


rdt89
(őstag)
Blog

Ennek varázsa van. Attól, hogy kamu még igen jó állóképesség kell oda nekik, 7 napból 6-ot talpon vannak és nyomják a Show-t, látványosabbnál-látványosabb mozdulatokkal megörvendeztetve a nézőket. Olyan mint a cirkusz, hidd el már lassan a többi sport is csak meg van rendezve, előre lefixált nyertesekkel.

[ Szerkesztve ]


Murphy(O.o)
(senior tag)

A pornó filmek is megrendezett "kamuhülyeségek", mégis sokan szó szerint nagyon élvezik ;]


gabber01
(őstag)

Nem kell megmagyarázni, amit nem lehet. Jó, legyen show, de semmiképpen sem sport. Ez egy rossz vicc, és ne sértsük meg az igazi sportolókat, mert hiába vannak mutyik, az még mindig valós. Ha show-t akarok, akkor meg elmegyek koncertre vagy színházba. Ha meg úgyis mindenki tudja hogy le van zsírozva minden, és megrendezett az egész, mint egy előadás, akkor mi a lószar ez hogy szurkolnak emberek ennek meg annak, hogy ki fog "nyerni" meg ki lesz a "bajnok". Ugyan már. Mondjuk látszik mekkora rajongótábora van ennek a valaminek, meg lehet számolni a kommenteket, szinte forr a fórum...


Murphy(O.o)
(senior tag)

Tényleg nem kell magyarázkodni. Én speciel elnézem, ha épp nincs érdekesebb, de ennyi. Viszont azt határozottan gondolom, hogy amíg nem próbáltál ki valamit, ne mondj róla véleményt. Attól, hogy valami megrendezett, még lehet mögötte munka bőven.
Vagy ilyen alapon ne nézz egy akció filmet se, mert igazából mind megrendezett :K

Az meg szerinte nem meglepő, hogy a pankrátor rajongók nem a prohardver oldalon lógnak naphosszat, és fórumokba írogatnak.


gabber01
(őstag)

Nem mondtam, hogy nincs munka mögötte, nyilván van, sok, mint ahogy akármilyen más előadás mögött is. Meg is sérülhetnek, nyilván, ugyanúgy ahogy egy kaszkadőr vagy egy cirkuszi mutatványos is. De visszautasítom hogy ezt sportnak nevezik illetve, hogy hogy viselkedhetnek emberek úgy hogy ezt komolyan veszik és egyik másiknak drukkolnak, és még fogadásokat is lehet kötni. Hogy az anyámba? Mire? Hogy melyiket dumálták le a "meccs" előtt győztesnek? Szánalom az egész.


#43749376
(újonc)

Ajánlom az alábbi Telegraph cikket Mr. Őstag, mert egy igazán begyöpösödött, vintage magyar dckhead vagy.

[link]

Egyéként dicséretre méltó, ahogyan a magyar gamer portálok próbálnak nyitni a műfaj felé, még ha ez tudás hiányában kissé döcögős is. Egyedül az IGN képes hozzáértő cikkeket firkálni a témában.

Maga a game évek óta inkább a bakik miatt szórakoztató, na meg partiban tolva, négyen-öten. :C

Peace. :)


Murphy(O.o)
(senior tag)

Mi még [EZZEL] nyomtuk, Ó "a régi szép idők" :K

Mellesleg ez csak az én véleményem, de az a "Sport", amiben [Hulk Hogan és Dwayne "The Rock" Johnson] ossza egymást nem lehet rossz


rdt89
(őstag)
Blog

Akármennyire is szomorú számodra és felfoghatatlan, ez bizony sport kőkemény sport. A High Flyer-eknek meg külön megterhelés. Nézz meg interjúkat akik a pankrációba jöttek az MMA-ból vagy UFC-ből és társaiból. Nézz meg egy Jeff Hardy Extreme meccset, vagy ketrec meccset, vagy egy Edge, HHH WHC övért zajló meccset és rádöbbensz, hogy mekkora hülyeségeket is gépeltél itt le. Nem 1-2 hónap van a meccsek között hanem 1-1.5 nap és pihenni a repülőn vagy buszon pihennek két utazás között. Ha nem értesz valamihez, akkor mögöttes tartalom nélkül ne hurrogd le légy szíves. Itt olyanok a sérülések, mint normális embernél a székletürítés. Kicsit ásd bele jobban magad mielőtt fikázol valamit, és szó sincs fogadásról, ez nem Los Angeles. Vannak meccsek amik abban a pillanatban dőlnek el mikor ringbe léptek, figyelik a közönség reakciót is. Legjobb példa a most vasárnapi Survivor Series öv meccs is, ami a végén derült ki, hogy kié lesz.

(#8) Undertaker21:
Tökéletesen egyetértek. 2-3 kontrollerrel és partnerrel a legjobb szórakozás hosszú távon. :D

[ Szerkesztve ]


gabber01
(őstag)

Ti egyébként látjátok is hogy mi folyik ezeken az előadásokon? A linkelt Hogan vs Rock kifejezetten nevetséges volt a műmájerkedéssel. Ha kemény harcot akarok nézni, akkor ott a UFC vagy az MMA.
És még mindig, nem azt vonom kétségbe, hogy a szereplők milyen terhelés alatt vannak és mennyit kell edzeni, felkészülni, stb. De ez egy megrendezett színház, és ezt komolyan venni röhej.

Undertaker21: Kedves Újonc, ezért kár volt regelni, de az ilyen személyeskedésekért és sértegetésekért rövid távon fogsz innen repülni.

[ Szerkesztve ]


Murphy(O.o)
(senior tag)

Az a baj, hogy nem veszed észre, mekkora hülyeségeket írsz...Egy egy látványra és a közönség szórakoztatására kiélezett sportág. 100szor szívesebben nézem a korábban linkelt "kamu" összecsapást, mint pl. bármelyik magyar focit, ahol magokat megerőltetve bohóckodnak a játékosok.

Amúgy meg, ha visszatekered a hozzászólásokat, a te "karriered" ezzel a hozzászólással kezdődik a fórumon:
"Ezen a kamuhülyeségen mit lehet élvezni? Komolyan kérdem." -- Attól, hogy neked nem tetszik, nem kéne leminősíteni azokat az embereket (megjegyzem elég szép számban van belőlük), akik esetleg szeretik a WWE-t, azzal, hogy "milyen barmok, hisz egy kamuhülyeséget néznek, és még élvezik is"


MATEO6600
(senior tag)

Srácok. Nem döbbentetek még rá, hogy mindig van egy ügyeletes főf*sz, akinek bármit mondhatsz, ő makacsul kitart a saját egyszerű és primitív véleménye mellett? Felesleges. Az ilyenre rá kell hagyni. Aki ebben nem látja a sportot, azzal nem tudok mit kezdeni, sajnálatra méltó. Mondanám hogy nézze meg a Wrestler című filmet, de ott nem a professzionális pankrációról van szó, mint a WWE-ben.
Én immáron 7 éve követem figyelemmel a műsort, és szívesebben nézem mint bármelyik A+ kategóriás sorozatot vagy tv műsort.

[ Szerkesztve ]


Murphy(O.o)
(senior tag)

Hali. Engem nem zavar, ha valaki kitart a saját vélemény mellett, joga van hozzá, sőt lehet egy véleményt úgy is tálalni, hogy a többiek ne szedjék szét utána.

De nálam az már a kreténség teteje, mikor valaki csak azért ír bele egy fórumba, hogy elmondja szerinte mekkora f*szság az egész.


neato3loco
(senior tag)
Blog

Mer' az eSport az sport nem? :W


Buffalo95
(újonc)

Sziasztok.

Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy az elmúlt időkben elgondolkodtam rajta hogy megvegyem a játékot. De félek attól hogy csalódnom kel benne. Mivel én játszottam az előző szériákkal. Pontosabban a (ps2)SvR 2010 és a (ps3)wwe13 al tudom hogy azt a THQ csinálta de ott nekem tetszett és szerintem jó volt a karakter készítés plusz lehetett benne egyedi finishert és bevonulást csinálni. Az különösen tetszett hogy a (ps3)wwe13 nál saját zenét is lehetett betenni. De még amikor ps3 volt akkor arra megvettem a wwe2k15 és csalódtam benne mert se a kinézete nem volt jó sem a karakter készítés kimerem mondani hogy még a 2010 változatnál is szarabbra sikeredett. Na de már ps4 el tolom az ipart és ott mi a helyzet? Lehet ennél a játéknál saját zenét berakni meg egyedi finishert csinálni és bevonulást vagy ezeket a funkciókat elfelejthetem? És van pár alap bevonulás fajta és a többi rendes pankrátorok bemenetele a ringbe? Meg ugye a saját zene hogy itt lehet e sajátot belerakni?

Választ előre is köszönöm.


persil
(addikt)

Szerintem állj fel a szekrény tetejére és ugorj rá térddel egy barátod arcára úgy, hogy egyikőtök se sérüljön meg. És ez csak egyetlen mozdulat egy esetenként bitang hosszú mérkőzésből. Igen, megrendezett, de ettől még sport. Sőt, jöhetnek a kövek, de "sportabb" mint a LoL, vagy a CS.

Attól, hogy neked nem tetszik, még nem lesz szánalmas.

üzenetek