Games With Gold játékok augusztusban

Igen erős kínálatot kapnak az Xbox Live Gold előfizetők a nyár utolsó hónapjára. Négy komoly cím került az ingyenes kalapba, látványos autóversenytől epikus Miki egérig. – írta: dreampage, 7 hónapja

Forza Horizon 2 és For Honor

Hirdetés

2014-ben a Microsoft nyílt világú autós játéksorozata is belépett az új konzolgeneráció világába, mi pedig virtuálisan Dél-Európába utazhattunk, hogy egy látványos fesztiválon vehessünk részt. Természetesen a Forza Horizon 2-ről van szó, amely olyan lehengerlő grafikát, nyílt játékmenetet és tartalmat mutatott, ami ma is bőven megállja a helyét. Bár két évvel később a harmadik rész minden szempontból nagyobb és változatosabb lett, az olasz és francia Riviéra ma is ugyanolyan vonzó, mint akkor.

Forza Horizon 2 Xbox One

Éppen ezért a játék az egyik legerősebb Games With Gold címnek számít. A Horizon 2-ben festői tájakon autózhatunk Dél-Franciaország és Észak-Olaszország kicsinyített másán. A játéktér nemcsak sokkal szebb, de jóval nyitottabb is lett, mint az első rész, itt már megjelentek a cross-country események, ahol szinte kötöttségek nélkül száguldhatunk át mindenen. Ezzel együtt az off-road járgányok is nagyobb szerepet kaptak, de a Horizon Fesztivál alapjai nem változtak. Továbbra is a gyönyörű sportkocsik és az élvezetes utak viszik a pálmát. Mindenkinek érdemes kipróbálni, mert a mai napig ez az egyik legjobb Xbox One exkluzív játék, valóban hosszan tartó, látványos szórakozás.

Úgy tűnik, augusztusra a Microsoft kiadta, hogy csak „For”-ral kezdődő Xbox One játékok lehetnek ingyenesek. A Horizon 2 mellett a For Honor lesz a másik Gold cím – augusztus 16-tól. A Ubisoft nagyszabású, középkori multiplayer játéka azért nagy szó, mert egy viszonylag friss, valóban aktív, a mai napig bővülő darabról van szó, ami így hatalmas, új közönséghez fog eljutni. Azért is nagyszerű dolog ez, mert a For Honorban minden extra tartalom ingyenes, úgyhogy ez tulajdonképpen egy visszautasíthatatlan ajánlat.

For Honor Xbox One

A játékban három frakció, a lovagok, a vikingek és a szamurájok vívnak örök háborút a területek uralmáért. Hogy miért robbant ki a konfliktus, azt tulajdonképpen már senki nem tudja, a lényeg, hogy különböző területeken és játékmódokban szállhatunk harcba saját karaktereinkkel. Hasonlóan a Rainbow Six Siege-hez, minden karakter önállóan fejleszthető új öltözékekkel, páncélokkal és fegyverekkel, vonulhatunk a gép, vagy más emberek ellen, és van single-player kampány is. Ez egy gyönyörű és hatalmas játék érdekes – bár elsőre talán szokatlan – harcrendszerrel, abszolút érdemes kipróbálni (már csak azért is, mert egyébként teljes árú produkció lenne).

Hirdetés

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok novemberben

  Világháborús akcióval fordulunk rá az év utolsó időszakára, de a novemberi Gold játékok között más finomság is akad. Akár a poklot is megjárhatjuk.

 • Games With Gold játékok októberben

  Megérkezett az őszi hideg idő, vele együtt pedig négy újabb játéknak örülhetnek az Xbox Live Gold előfizetők. Főzés és démonvadászat vezeti a mezőnyt.

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Az erős nyár végi felhozatal után szeptemberben kisebb címekkel kell beérniük az Xbox Live Gold előfizetőknek. Némi humorra és izgalomra azért így is lehet számítani.

Előzmények

 • Games With Gold játékok júniusban

  Bérgyilkosok, istenek, extrém versenyzők és kalandorok a főszereplői a júniusi Games With Gold kínálatnak, egy kissé lanyha nyári első felvonásként.

 • Games With Gold játékok májusban

  Sport, lopakodás, utcai verekedés és lövöldözés vár az Xbox Live Gold előfizetőkre az év ötödik hónapjában, a „Játékok Golddal” programnak köszönhetően.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Igen erős kínálattal jelentkezik a Microsoft az év negyedik hónapjában. A Goldosok négy remek címet tölthetnek le ingyen Xbox One-ra.