Games With Gold játékok januárban

Egy új játékkal és három régi ismerőssel indul az év az Xbox Live Gold előfizetők számára. Sötétség és háború minden mennyiségben. – írta: dreampage, 1 éve

Van Helsing III és Zombi

A magyar illetőségű NeoCore Games szép sorban adja ki játékait konzolokra. A The Incredible Adventures of Van Helsing III a népszerű akció-RPG trilógiájuk harmadik, egyben záró epizódja, amelyben a híres démonvadász és bájos segítője, Lady Katarina tovább küzdenek az alvilági szörnyek ellen. A legújabb rész most debütál Xbox One-on, ráadásul „Xbox One X Enhanced” funkciókkal.

Van Helsing III Xbox One

A helyszín ismét Borgovia, ahol tovább zajlanak és csavarodnak az események az első két rész cselekménye nyomán. Van Helsingre az eddigi legnagyobb kihívás vár, ránk pedig új pályák, karakter osztályok, részletesebb fejlesztési lehetőségek, és négyfős kooperatív vagy PvP mód. Mindig jó dolog, ha teljesen új játék kerül a Games With Gold programba, így az évet érdemes ezzel a produkcióval kezdeni.

Ha meguntuk az alvilági teremtmények kaszabolását, akkor a hónap második felétől ugyanezt az élőhalottakkal folytathatjuk. A Ubisoft horror játéka, a Zombi először Wii U-n hódított, később kapott további portokat. Január 16-tól pedig ingyen letölthető a Goldosoknak. A játék, ha grafikájával nem is, belső nézetű, hangulatos játékmenetével mindenképp érdemes lehet a kipróbálásra.

Zombi Xbox One

Története szerint négyszáz évvel ezelőtt egy tudós, John Dee megjósolta az apokalipszist, ami 2012-ben megvalósulni is látszik, miután zombik szabadulnak London utcáira. Feladatunk, hogy némi fegyverrel és egy szkennerrel a kezünkben megpróbáljunk utánajárni ennek a sötét próféciának, és gátat szabni az élőhalottak pusztításának. A játékmenet hasonló a Resident Evil vagy a Condemned játékokhoz, vagyis horror rajongók előnyben.

Hirdetés

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok májusban

  Sport, lopakodás, utcai verekedés és lövöldözés vár az Xbox Live Gold előfizetőkre az év ötödik hónapjában, a „Játékok Golddal” programnak köszönhetően.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Igen erős kínálattal jelentkezik a Microsoft az év negyedik hónapjában. A Goldosok négy remek címet tölthetnek le ingyen Xbox One-ra.

 • Games With Gold játékok márciusban

  Nem mondható különösebben erős hónapnak, de néhány csemege azért így is akad márciusban az Xbox Live Gold előfizetők számára.

Előzmények

 • Games With Gold játékok decemberben

  Véres akcióval és időutazással ér véget az esztendő az Xbox Live Gold előfizetők számára, már ha letöltik az utolsó hónap ingyenesen próbálgatható játékait.

 • Games With Gold játékok novemberben

  Extrém autóverseny, lökött kalandok, rémálmok és elátkozott kincsek kerültek a Games With Gold novemberi kínálatába.

 • Games With Gold játékok októberben

  A Microsoft kisebb, de annál érdekesebb játékokat válogatott össze októberre, amik a Gold előfizetők agyát és ügyességét is próbára teszik majd.