Games With Gold játékok júliusban

Elérkeztünk a nyári uborkaszezon kellős közepébe, de a Games With Gold program rendületlenül folytatódik tovább, kicsi, de nem rossz játékokkal. – írta: dreampage, 4 hónapja

Inside és Big Crown: Showdown

Hirdetés

Hosszú időn keresztül készült, végül 2016-ban örülhettünk neki először – a Limbo készítőinek új játéka, az Inside pedig be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, és nyugodtan mondhatjuk, hogy a generáció egyik leghangulatosabb indie címe lett. A játékot ebben a hónapban minden Gold előfizető kipróbálhatja, és szerintem érdemes is, mert a júliusi felhozatal legjobb darabja.

Inside Xbox One

Elődjéhez hasonlóan a Playdead ezen alkotása is egy 2.5D-s platformer, fizika alapú logikai feladványokkal és olyan befejezéssel, amit sokan a mai napig emlegetnek. Egy nagyon sötét, disztopikus társadalomban járunk, ahonnan főhősünk megpróbál elszökni. Őrök és biztonsági rendszerek vadásznak rá, a monokróm, szinte fekete-fehér látványvilág ellenére pedig az egyik legművészibb és legszebb játék a műfajban. Tényleg csak ajánlani lehet, emlékezetes kaland.

Talán kevésbé emlékezetes, viszont jóval frissebb megjelenés a Hyper Luminal Games multiplayer akciójátéka, a Big Crown: Showdown, amely tavaly decemberben jelent meg, és leginkább egy négyszereplős platformer őrületként lehetne leírni. Tipikusan az a fajta játék, amely barátságokat képes tönkretenni, úgyhogy az unalmas nyári időszakban talán épp ideális választás lehet társaságok számára.

Big Crown: Showdown Xbox One

A játék célja, hogy 15, teljesen eltérő pályán végigszaladjon a csapat, egymást lökdösve és akadályozva, a legnagyobb kincsek reményében. Rajzfilmszerű középkori lovagjaink gyilkos csapdák kereszttüzében kénytelenek versenyezni egymással. A kamera folyamatosan halad a pályán, tartani kell a tempót, aki lemarad, halál fia. Támogatja a helyi és az online játékot is, szóló játékosoknak viszont nem ajánlott. Ingyen, házibulikban jó szolgálatot tehet.

Hirdetés

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Minden

 • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

  Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

  PR

Azóta történt

 • Games With Gold játékok októberben

  Az év tizedik hónapjának ajándék címei érdekes módon a gyerekes kalandok és a véres gyilkolás között próbálnak meg egyensúlyozni, négy, finoman szólva is véleményes alkotással.

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Bérgyilkosok, idegen invázió és japán harcosok fémjelzik az idei ősz első hónapját az Xbox Live Gold előfizetők számára. Befutottak a szeptemberi ingyenes játékok.

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Nem lehet egy szavunk se, a Microsoft remek kínálattal zárja a nyári szezont, már ami a Games With Gold címeket illeti. Négy, letöltésre érdemes játékot kapunk.

Előzmények

 • Games With Gold játékok júniusban

  Kezdődik a nyár, vele együtt pedig a szokásos módon új Games With Gold játékok is érkeztek. Jégkorong, verekedés, portálok a terítéken.

 • Games With Gold játékok májusban

  A szokásoknak megfelelően négy újabb játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetők májusban. Nézzük, melyek ezek.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Szinte teljes egészében a sci-fi jegyében telik az április, már ami az ingyenes játékokat illeti az Xbox Live Gold előfizetők számára. High-tech kalandok minden mennyiségben.