Games With Gold játékok márciusban

A Microsoft továbbra is négy ingyenes címet ad az Xbox Live Gold előfizetők számára, a márciusi felhozatalba pedig három generáció játékai is bekerültek. Nézzük, melyek ezek. – írta: dreampage, 8 hónapja

Adventure Time és Garden Warfare 2

Hirdetés

A 2010 és 2018 között igen nagy sikerrel futó Adventure Time rajzfilmsorozat az évek során jó néhány videojáték adaptációt kapott, ám ezek soha nem voltak képesek kiemelkedni a tömegből. A legfrissebb kiadásnak erre jó esélye van, mivel egész márciusban ingyenes lesz minden Gold tag részére. Az Adventure Time: Pirates of the Enchiridion szerencsére a jobb produkciók közé sorolható.

Adventure Time Xbox One

A játék főszereplői természetesen Finn és Jake, akik most azért kénytelenek útnak indulni, mert lakhelyük, Ooo földjét elönti a tenger. Ezen a vízen hajókázhatunk a különböző területek között, egyfajta nyílt világú kalandjáték formájában. Sok mellékszereplő, karakterfejlesztés és könnyed RPG elemek teszik érdekessé a játékot, úgyhogy a rajzfilmsorozat kedvelői mindenképp örülhetnek neki – a többiek számára esetleg kuriózumként szolgálhat a produkció.

Ennél nagyobb érdeklődésre tarthat számot a PopCap és az EA jópofa lövöldözős játéka, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Oké, a játék számtalanszor volt már leakciózva, és EA Access tagsággal is ingyen elérhető, de ilyen nem mindenkinek van, ellenben a növényes-zombis kerti hadviselés még mindig jó mókának számít.

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 Xbox One

A sorozat második része azért is jó, mert egyjátékos kampánya is van a 24 fős online multiplayer lehetőségek mellett. Dr. Zomboss, akinek a neve nem igényel magyarázatot, megerősítette élőhalott hordáit, és Suburbiát egy valóságos zombi utópiává tette. A növények ezt természetesen nem hagyják annyiban, úgyhogy lopótöktől a kukoricáig mindenki megindul, hogy felszabadítsák a világot. Ilyen sztorival nem lehet mellélőni, az ingyenesség miatt pedig remélhetőleg újra sokan fognak vele multizni is.

Hirdetés

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Minden

 • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

  Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

  PR

Azóta történt

 • Games With Gold játékok júniusban

  Kezdődik a nyár, vele együtt pedig a szokásos módon új Games With Gold játékok is érkeztek. Jégkorong, verekedés, portálok a terítéken.

 • Games With Gold játékok májusban

  A szokásoknak megfelelően négy újabb játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetők májusban. Nézzük, melyek ezek.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Szinte teljes egészében a sci-fi jegyében telik az április, már ami az ingyenes játékokat illeti az Xbox Live Gold előfizetők számára. High-tech kalandok minden mennyiségben.

Előzmények

 • Games With Gold játékok februárban

  Az idei február nem a Gold program legerősebbjeként fog bevonulni a történelembe, de a négy ingyenes játék így is szolgáltat némi érdekességet az Xbox tulajdonosok számára.

 • Games With Gold játékok januárban

  2019-ben sem maradunk ingyenes Xbox Live Gold játékok nélkül. Az első hónap érdekes, a tavalyi év egyik legjobb címe mellett egy nyugtalanító trend is felbukkan.

 • Games With Gold játékok decemberben

  Az utolsó adag Gold játék is megérkezik ebben az évben, rejtélyes kockáktól fantasy világon át egészen egy régi Xbox klasszikusig. Négy játék három generációból.