Games With Gold játékok októberben

Megérkezett az őszi hideg idő, vele együtt pedig négy újabb játéknak örülhetnek az Xbox Live Gold előfizetők. Főzés és démonvadászat vezeti a mezőnyt. – írta: dreampage, 8 hónapja

Overcooked és Victor Vran

Az októberi szürke, hűvös időben néha nincs is jobb, mint bent maradni, és főzni valami finomat. Talán a Microsoft is így gondolkodott (oké, valószínűleg nem ez áll a háttérben), mert a tízedik hónap első ingyenes Gold játéka az Overcooked, ami épp erről szól. Mindenféle arénákban kell helyt állni, és kielégíteni a vendégek olthatatlan étvágyát a legfinomabb ételekkel anélkül, hogy magunkra gyújtanánk a konyhát.

Overcooked Xbox One

Bármennyire és bugyutának tűnik az alapötlet, a Ghost Town Games alkotása az utóbbi évek egyik legjobb kooperatív játéka, úgyhogy ha többen is akadnak otthon, akik szeretnek játszani, ez ideális választás lehet. A kampány során meg kell menteni a Hagyma Királyságot a pusztulástól azzal, hogy finomakat főzünk. Egy konyhában persze könnyen eluralkodik a káosz, és amíg az egyik szeleteli a salátát, a másik süti a húst, és mindennek óramű pontossággal kell működnie. Vicces, szórakoztató játék, ami némi mosolyt csalhat az arcokra ebben a búskomor időben.

Ha valaki nem szeret a konyhában tüsténkedni, hanem, mondjuk, inkább démonokra vadászna, szerencséje van: október 16-tól a Victor Vran lesz ingyen letölthető, ami egy meglepően jó felülnézetes akció-RPG, nagyjából a Diablo-Van Helsing tengely közepén. A címszereplő Victor Zagoraviában mészárolja a pokoli teremtményeket, ehhez pedig rengeteg fegyver és tárgy áll a rendelkezésére. Az elátkozott város felszabadítása nem lesz egyszerű, egy tartalmas és húzós kalandra érdemes számítani.

Victor Vran Xbox One

A játék vonzereje, hogy nem egy adott harcmodort kell elsajátítanunk, azt ugyanis fegyvereink, sőt aktuális öltözékünk is befolyásolja. Minden, amit használunk vagy magunka öltünk, befolyásolja a karakter képességeit, így akár minden harcba más felállással vonulhatunk. Ezt a dinamikus harcot 7 démoni faj, 12 extra képesség, aréna mód és 4 fős online kooperatív mód egészíti ki. Ja, és nem mellékes, hogy a főszereplő hangja maga Geralt of Rivia, azaz Doug Cockle.

Hirdetés

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok januárban

  2019-ben sem maradunk ingyenes Xbox Live Gold játékok nélkül. Az első hónap érdekes, a tavalyi év egyik legjobb címe mellett egy nyugtalanító trend is felbukkan.

 • Games With Gold játékok decemberben

  Az utolsó adag Gold játék is megérkezik ebben az évben, rejtélyes kockáktól fantasy világon át egészen egy régi Xbox klasszikusig. Négy játék három generációból.

 • Games With Gold játékok novemberben

  Világháborús akcióval fordulunk rá az év utolsó időszakára, de a novemberi Gold játékok között más finomság is akad. Akár a poklot is megjárhatjuk.

Előzmények

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Az erős nyár végi felhozatal után szeptemberben kisebb címekkel kell beérniük az Xbox Live Gold előfizetőknek. Némi humorra és izgalomra azért így is lehet számítani.

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Igen erős kínálatot kapnak az Xbox Live Gold előfizetők a nyár utolsó hónapjára. Négy komoly cím került az ingyenes kalapba, látványos autóversenytől epikus Miki egérig.

 • Games With Gold játékok júliusban

  A mozgás kerül középpontba a júliusi Gold játékok kapcsán, miután így vagy úgy, de mind a négy címben ez a lételemünk. Egy helyben maradni maga a halál.