Games With Gold játékok októberben

Az év tizedik hónapjának ajándék címei érdekes módon a gyerekes kalandok és a véres gyilkolás között próbálnak meg egyensúlyozni, négy, finoman szólva is véleményes alkotással. – írta: dreampage, 2 hete

Disney’s Bolt és Ninja Gaiden 3

Hirdetés

Volt a Disney-nek egy animációs filmje 2008-ban, John Travolta és Miley Cyrus hangjával, amire ma már nem sokan emlékeznek. Ez volt a Bolt (Magyarországon a félreértések elkerülése végett inkább Volt címmel futott), amelynek hőse egy lézerszemű szuperkutya, és az ő kalandjait követhetjük nyomon a videojáték adaptációban is. A Bolt sem a mozikban, sem a játékok között nem váltotta meg a világot – október első felében viszont ingyen van Golddal, úgyhogy gyerekek kezébe nyugodtan adható.

Bolt Xbox 360

Miután a főszereplő, Penny apját elrabolja a gonosz Dr. Calico (vajon miért van az, hogy a gonosztevők mindig doktorok, így hangolják gyermekeinket az egészségügy ellen?), ő és szuperkutyája, Bolt elindulnak a világ körül, hogy megmentsék. A kaland során új képességeket lehet megnyitni, és persze van jó adag ugrálás, logikázás és lézerszemmel lövés is. Összesen 5 országot kell így bejárni, és leszámolni Calico doktor úr hadseregével, hogy megmentsük az apukát, és vele együtt természetesen a világot is.

Aztán Xbox 360-on is fordul a kocka, és az ártatlan gyerekmese után október 16-tól érkezik a Team Ninja egyik legdurvább vérzivatara, a nindzsás játékok egyik klasszikusa, a több szempontból feljavított, és minden korábbi DLC-vel egybecsomagolt Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge. A játék 2013 tavaszán jelent meg, amikor sokak szeme már a következő generációra vetült, úgyhogy lehet, hogy elkerülte a figyelmet. Most be lehet pótolni, vagy tenni vele egy újabb, ezúttal ingyenes kört.

Ninja Gaiden 3 Xbox 360

Bár messze nem a sorozat legjobb darabja, a Razor’s Edge az eredeti Ninja Gaiden 3 sok hiányosságán tompított, több tartalommal és játszható karakterrel, és a második részből átemelt néhány játékmechanikával. A főszereplő ezúttal is Ryu Hayabusa, de teljesen különálló missziókkal rendelkezik Ayane is, amelyek a Fekete Pók Klán visszatérésével foglalkoznak. A kampány online kooperatív módban is játszható a két szereplővel, úgyhogy ez mindenképp vonzó funkció lehet. Távolról sem egy örök klasszikus ugyan, de októberben még mindig ez az egyik cím a jobbak közül, amiket az Xbox Live Gold előfizetők kapnak – reméljük, novemberben lelkesebbek lehetünk.

dreampage

Hirdetés

Minden

 • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

  Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

  PR

Előzmények

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Bérgyilkosok, idegen invázió és japán harcosok fémjelzik az idei ősz első hónapját az Xbox Live Gold előfizetők számára. Befutottak a szeptemberi ingyenes játékok.

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Nem lehet egy szavunk se, a Microsoft remek kínálattal zárja a nyári szezont, már ami a Games With Gold címeket illeti. Négy, letöltésre érdemes játékot kapunk.

 • Games With Gold játékok júliusban

  Elérkeztünk a nyári uborkaszezon kellős közepébe, de a Games With Gold program rendületlenül folytatódik tovább, kicsi, de nem rossz játékokkal.