WWE 2K16 teszt

PlayStation 4-en próbáltuk ki a 2K legújabb pankrációs játékát, a műfaj kedvelőinek kötelező darab ez az elképesztő amerikai show, sok szimpatikus vonásával találkoztunk, de sajnos bőven vannak hibái is. – írta: szentkuti11, 4 éve

Idén se kíméljük a kontrollereket!

Hirdetés

A World Wrestling Entertainment rövidítés már önmagában hordozza a szórakoztatást, mint kifejezést. Az biztos, hogy nem ez a legdurvább küzdősport, amit manapság láthatunk, de a pankrációnál szinte minden a látványról és a közönség szórakoztatásáról szól. Ennek megfelelően különleges öltözetekben, kiegészítőkben, esetenként extrém hajviseletekkel pattannak ringbe az ellenfelek, közben epikus zene szól, látványosak az ütések, rúgások, jó nagyot csattan az ellenfél, amikor földhöz vágjuk, mi több kell ennél? Természetesen a valóságban minden meg van rendezve, általában előre le vannak játszva a meccsek, de kit érdekel ez, amikor egy igen szegény sorsú kontrollerrel a kezünkben ülünk a megjelenítő előtt és addig üthetjük-vághatjuk az ellenfelet, amíg mozdulni tud.

WWE 2K16 teszt (PS4)
[+]

A játék elején kiválaszthatjuk pankrátorunkat, de természetesen nem ilyen egyszerű a dolog, rengeteg alapkaraktert variálhatunk át, a karakterszerkesztő pedig nagyon komolyra sikerült, az arcformától kezdve a hajstíluson át a tetkókon és a ruhákon keresztül a bőrszínig mindent beállíthatunk, ha mindent kellő alapossággal szeretnénk megkomponálni, akkor nagyságrendileg ez igénybe vesz vagy fél órát, de a végére természetesen már eljutunk addig, hogy mindegy, csak verekedhessünk már. Természetesen nem csak férfi, hanem női karaktereket, dívákat is létrehozhatunk, nem is kell különösebben sok ügyesség ahhoz, hogy egy átlagos hölgyből pillanatok alatt szörnyszülöttet állítsunk elő. Természetesen rendelkezésünkre állnak kész, a pankráció világában ismert karakterek is, száznál is több játékosból választhatunk összesen.

WWE 2K16 teszt (PS4)
[+]

A karrier módon felül akadnak szimpla egy az egy ellen, illetve kettő a kettő ellen mérkőzések, de van még 2K Showcase mód a múlt nagy Stone Cold Steve Austin-meccseinek felidézésére, illetve kapunk egy online módot is. A játék során gyakorlatilag alig találkozunk töltőképernyővel, a betöltéseket inkább páváskodással keni el a program, látjuk a nézőket, meghallgatjuk a felkonfot, megnézzük, ahogy bejönnek a szereplők (egyéni karakter esetén ennek módját is beállíthatjuk), ezeket értelemszerűen nem is tudjuk átugrani.

Hirdetés

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Minden

  • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

    Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

    PR

Azóta történt

Előzmények