Befellegzett a HI-FI Rush és a Redfall fejlesztőinek

A Microsoft az Alpha Dog Studiost is bezárja, a Roundhouse Studio pedig a Zenimax Online Studios-ba olvad be.

Alig ért vége az egyik videojátékos balhé (ami a Helldivers II - Sony körül alakult ki), máris követi azt egy másik, bár ezúttal azért egy jóval komolyabb ügyről van szó. Nem sokkal ezelőtt érkezett a hivatalos hír, hogy a Microsoft bezárja az Arkane Austin csapatát, akiknek a 2017-es Prey-t, valamint a Redfall-t köszönhetjük, valamint a Tango Gameworks-öt (The Evil Within 1-2, HI-FI Rush) és az Alpha Dog Studios-t (Mighty DOOM). A Roundhouse Studios-t is érinti a rossz hír, őket beolvasztják a Zenimax Online Studios-ba, szóval vélhetőleg a jövőben az Elders Scrolls Online-on dolgoznak majd.

Ami a Redfall jövőjét illet, a bejelentés szerint nem kap több támogatást a program, akik a drágább kiadások megvették, azok elvileg visszakapják az alapjáték upgrade-jének a különbségét, erről további részleteket egyelőre nem kaptunk.

Előzmények

  • Redfall beszámoló

    Egy elszigetelt kisváros, vámpírok az utcán és rengeteg felfegyerzett megszállott, akik a vérszívókat szolgálják. Mi rossz történhet? Nagyjából minden, amit csak elképzelni tudunk.