Beyond Good & Evil 2: A fejlesztés nem állt le, de tökéletesnek kell lennie

A Ubisoft vezetője, Yves Guillemot egy Kotaku.com-nak adott interjújában elmondta, hogy a Beyond Good & Evil 2 fejlesztését nem állították le, a csapat teljes erőbedobással készíti a folytatást, ugyanakkor nagyon fontos számukra ennél a produktumnál, hogy tökéletes legyen.

Azt is hozzátette, hogy a Ubisoft-nak vegyes érzései vannak az első résszel - így a folytatás elkészítésével - kapcsolatban, amiért a Beyond Good & Evil kiváló értékeléseket kapott, mégis csapnivaló eladásokat produkált.

"Elmondhatom, hogy a játékot nagyra értékelték azok az emberek, akik játszottak vele," - mondta Guillemot. "De sajnos kevesen próbálták ki a játékot a megjelenésekor, így nem volt elég ember, hogy ismertté váljon. Később viszont egy nagyon ismert termék vált belőle."

A Beyond Good & Evil 2 esetében Guillemot azt várja, hogy azok a hírek, melyek terjengenek a még meg sem jelent játékról, majd megdobják a kritikus első hónap eladásait. Reményei szerint ezek az információk boldoggá teszik a rajongókat, annak ellenére is, hogy már egy ideje csak ezeket hallják.

Azóta történt

Előzmények