Dark Souls II: Április végén érkezik a PC verzió

Megérkezett a Dark Souls II című szerepjáték PC kiadásának hivatalos megjelenési időpontja, ez alapján szűk másfél hónappal a konzolos változatok után debütál a számítógépes verzió. A Namco Bandai továbbá azt is elmondta, hogy a PS3, XBOX360 és PC dobozos kiadások előrendelése esetén a készletek erejéig mindenki alapáron megkapja a Black Armour Editiont, ami egy fémdobozt, pólót, képeskönyvet, a játék térképét, a Black Armour fegyverpakkot, valamint a zenéket tartalmazó CD-t jelenti.

Aki Steamen rendeli elő a Dark Souls II című játékot, hasonló extrákra számíthat, ugyanúgy megkapja a Black Armour fegyverpakk DLC-t, valamint digitális formában a képeskönyvet, zenéket és a Dark Souls II című képregény teljes kiadását, melyet Rob Williams és Andi Ewington írt, az illusztrációkat pedig Simon Coleby készítette. A PC kiadás megjelenésének örömére a Namco Bandai és a From Software egy prológust is készített, melynek első epizódját megnézhetitek alább:

A Dark Souls II című szerepjáték megjelenése PS3 és XBOX360 platformokra március 11-én lesz Észak-Amerikában, míg Európába pár nappal később, március 14-én érkezik meg a program. A PC változat szűk másfél hónappal a konzolos premier után, április 25-én válik elérhetővé.

Azóta történt

Előzmények