Destiny 2 - Keith David lesz Zavala új szinkronhagja

Az ismert színész váltja Lance Reddicket a játék új kiegészítőjében, azonban a korábbi hangokat nem cseréli le a Bungie.

Idén márciusban érkezett a szomorú hír, hogy elhunyt Lance Reddick, aki számos sorozatban, mozifilmben és több videojátékban is szerepelt. Utóbbiak közül a legismertebb karakterei a Guerilla Games Horizon sorozatában Sylens, illetve a Destiny szériában Zavala parancsnok. Utóbbi játékhoz jövőre jön az új kiegészítő The Final Shape címmel, ebben pedig nem más fogja megszólaltani kedvenc Titánunkat, mint Keith David, aki egy külön videóban kommentálta új szerepét.

Előzmények

  • Destiny 2: Lightfall beszámoló

    Befutott a Bungie népszerű programjának a következő nagy éves kiegészítője, mi pedig belevettük magunkat a játék minden részletébe.

  • Destiny 2 - The Witch Queen teszt

    Pontosan fél évvel az előző szezon indulása után végre megkaptuk a sokak által várt új kiegészítőt, amelyben végre mozgásba lendül a korábban felvezetett ellenségünk.

  • Outriders teszt

    Idegen bolygó, idegen lények, idegen képességek – és egy minden ízében ismerős akciójáték, amely kicsit hamarabb jelent meg, mint kellett volna.