Dungeon Siege III: Megjelenési időpont

Már nem kell sokat várniuk a hack & slash RPG-k szerelmeseinek, ugyanis hamarosan megjelenik az Obsidian Entertainment gondozásában a Dungeon Siege III című játék. És habár ezt már nem a Gas Powered Games csapata jegyzi, azonban a sorozat kitalálója, Chris Taylor személyesen felügyeli a munkálatokat, így várhatóan az előző részek színvonalát kapjuk ismét kezeink közé a folytatásban.

A játék normál és Limited Edition változatban lesz hozzáférhető (A képen ennek a borítója szerepel), és szokás szerint ezúttal is kapnak extrákat azok az előrendelők, akik a megjelenés napjáig leadják megrendelésüket a limitált kiadásra. Ezen extrák annak függvényében változnak, hogy honnan rendeljük meg a játékot, például az Amazon egy olyan gyűrű kódját mellékeli a csomaghoz, ami a fegyvereinket méregsebzéssel teszi halálosabbá.

A Square Enix bejelentése értelmében a Dungeon Siege III című játék európai megjelenésére 2011. május 27-én kerül sor, mégpedig először a sorozat történelmében nem csak PC-re, hanem PS3-ra és XBOX360-ra is.

Azóta történt

Előzmények