Dungeon Siege III: Új képek és információk a játékból

A Dungeon Siege III című játék egyszemélyes módjában a játékos irányítja mind a négy csapattagot, a kooperatív többszereplős módban azonban lehetőségünk lesz két barátunkkal online, vagy eggyel osztott képernyőn harcolni a szörnyek hordája ellen.

Ez így leírva izgalmasnak hangzik, azonban az Obsidian játékának többszereplős módjában a haverok csak mint statiszták, segítők jöhetnek szóba. Ugyanis csak a fő játékos karaktere fog ilyenkor tapasztalati pontokat kapni, a többiek nem fejlődnek ezen mód alatt.

A játék képességrendszere háromféle felállás között fog megoszlani: lehet offenzív, defenzív és kiegyensúlyozott skillek között választani. Minden szintlépéskor újabb képességek nyílnak meg mindhárom módban, azonban a rendelkezésre álló skillpontok limitálva lesznek, így nem fogunk tudni mindent fejleszteni.

A játék dialógusrendszere olyasmi lesz, mint a Dragon Age II-ben vagy Mass Effect 2-ben volt, azaz egy kördiagramon választhatjuk ki mondókáinkat, az NPC-k pedig annak megfelelően viszonyulnak hozzánk. Akárcsak csapattársaink, akikkel szintén lehetőségünk lesz kapcsolatokat kiépíteni, és ennek kihatása lesz a teljesítményükre is.

Érkezett pár újabb kép is a Dungeon Siege III című játékból, melyeket megtekinthettek az alább található galériában:

Dungeon Siege III képgaléria

A Dungeon Siege III megjelenése idén májusban várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények