Egyre több jel utal a Fallout 4 bejelentésére

November 17-én egy érdekes védjegybejegyzéssel kezdődött a kálvária, amikor a Bethedsa bejegyeztette a Fallout 4 című névjegyet. Azt követően nem sokra rá egy titokzatos weboldal (The Survivor 2299 névvel) jelent meg az interneten, ahol egy morze-kóddal sugárzott üzenet, valamint egy visszaszámláló látható.

Habár a morze-kód egy lehetséges Fallout 4 bejelentést is takarhat, eddig még mindig nem nyert hivatalos megerősítést, miszerint valóban a játék teaser oldala lenne az ominózus website. Ennek ellenére már akadnak olyanok, akik ebben hisznek, többek között az osztrák Gameware online áruház. Az oldalukon ugyanis előrendelhetővé tették a Fallout 4 című játékot PC-re, PS4-re és XBOX One-ra:

A PC kiadást 60 euróért, míg a konzolos változatokat 70 euróért lehet náluk előrendelni. Ezek szerint, amennyiben valósak az értesüléseik - bár a mostani trendeket figyelembe véve ezt nem ördöngösség kikövetkeztetni -, a Fallout 4 csak a következő generációra készül, vagyis PC-re, PS4-re és XBOX One-ra.

Egyelőre semmit se tessék készpénznek venni a fentebb leírtakból, mindez csupán pletyka kategória. A visszaszámláló mától kilenc napra jár le, remélhetőleg akkor kiderül, hogy mit is takar valójában a The Survivor 2299 weboldal...

Azóta történt