Mass Effect 3: Egy fán landolt a Space Project

Az Electronic Arts egy érdekes programmal biztosít lehetőséget a rajongók számára, hogy korábban megszerezhessék a Mass Effect 3 néhány példányát. New York, San Francisco, Las Vegas, Berlin, London és Párizs közelében meteorológiai léggömbökre erősített kapszulákat engedtek a levegőbe, amelyeket azután a szerencsés játékosok megkereshettek földet éréskor.

Mindegyik kapszulán GPS jeladó található, így a játékosok nyomkövető segítségével rátalálhatnak az égből pottyant ajándékokra. A tegnapi nap folyamán San Francisco felett dobtak le pár Mass Effect 3 kópiát. A rajongók viszonylag gyorsan megszerezték a dobozokat, azonban az egyik példány fennakadt egy 150 láb (Nagyjából 46 méter) magas fa tetején.

Mostanra már körülbelül 10 rajongó állja körül az ominózus fát, azon tanakodva, hogy miképpen tudnák megszerezni a Mass Effect 3-at rejtő kapszulát. A jelenlegi terv szerint csúzlival akarják kilőni a fa ágai közé szorult légballont, remélve hogy ezután az a földre esik.

Amennyiben a kísérlet kudarcot vall, már van jelentkező rá, hogy egy burgonyalövedéket kilövő puskát készít a játékosok számára. Kérdés hogy a végén, ha semmi nem válik be, ki lesz az a bátor ME3 rajongó, aki esetleg vállalja azt is, hogy felmászik érte.

Aki kíváncsi rá, hogy miképpen állnak jelenleg a Mass Effect 3 vadászok, azok a hivatalos Facebook oldalon megtekinthetik a legfrissebb állapotjelentéseket.

Azóta történt

Előzmények