Metro 2033: Launch Trailer és DLC

A Metro 2033 egy nagyon jó játéknak ígérkezik, többek között az erősebb vasak tulajdonosai lehetnek kíváncsiak a DirectX 11-támogatás miatti - és az eddigi képeken is látott - látványra.

Korábban a gépigény igencsak meglepett mindenkit, hiszen az optimális kategóriában az nVidia még meg sem jelent GF100 (Fermi) alapú grafikuskártyája szerepelt. Nos, ha minden jól megy, ma mindenki a saját gépén tapasztalhatja meg a játék hardverkövetelményeit, ugyanis ma van a hivatalos megjelenési dátuma a Metro 2033-nak. Addig is nézzük a hivatalos Launch Trailer-t, ez már valószínűleg az utolsó videó lesz a játék megjelenése előtt:

Ugyanakkor egy CVG-nek adott interjújában a THQ egyik vezetője elmondta, hogy jelenleg nem terveznek DLC-ket kiadni a Metro 2033-hoz. "Egyáltalán nem beszéltünk sztorialapú DLC-ről eddig. A Metro 2033 egy önálló történet, aminek egy előre meghatározott vége lesz, amikor végigjátszod a játékot. Azt hiszem, hogy igazán fontosnak az számít, hogy a végigjátszás alatt, miután elértél a játék végére, teljes fogalmad legyen annak sztorijáról."

Természetesen nem zárta ki egy esetleges DLC érkezését a játékhoz a későbbiek folyamán, de ezt majd a játékosok visszajelzései alapján fogják eldönteni.

Azóta történt

Előzmények