Metro 2033 Ranger pack DLC

A 4A games egy ideje már megemlítette nekünk egy új Metro 2033 DLC közeledtét, de csak hírmorzsákat kaptunk belőle. Ma végre többet is elárultak a fejlesztők egy külföldi oldalon, a DLC részleteiről. Sajnos, nem történeti bővítés lesz a csomagban.

Tartalmazni fog 2 új játékmódot, fegyvereket és achievementeket. A játékmódban, két új módozatot kapunk, ez pedig az ultra-realisztikus és az extra nehéz ranger mód lesz. Az ultra-realisztikus módban kevesebb lőszert találhatunk majd a metróalagutakban, és egyéb helyszíneken, valamint az ellenfelek, teremtmények sokkal erősebbek lesznek a megszokottól. Az extra nehéz ranger módban pedig mindezek mellett eltűnik a HUD is, ebből kifolyólag el nem tudom képzelni mi vár majd ránk, de lesz egy-két sírásra álló száj az biztos.
A csomag része lesz még ezenfelül 2 új fegyver, a Heavy automatic shotgun és a Volt driver. Az új achievementekből 250 pont lesz elérhető, de még nem tudni miképp kapjuk meg őket.
A DLC ára még nem ismert, sem a pontos megjelenési dátum, csak annyit írtak hogy a közeljövőben érkezik. Az már viszont biztos hogy PC-re és Xbox360-ra is jön.

Azóta történt

Előzmények