Persona 3 Reload - Íme az első tesztek

A franchise harmadik részének felújítása jött, látott és úgy tűnik, hogy bizonyított is.

Az elmúlt hetekben, hónapokban számos új videót és bemutatót láthattunk a Persona 3 Reloadról, amelyre már nem kell sokat várni, hiszen kevesebb mint három nap múlva befut a teljes kiadás PC-re (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A sorozat harmadik epizódjának teljes felújítására minden bizonnyal sok rajongó vár és úgy tűnik, hogy érdemes lesz beszerezni a játékot, már ha hihetünk a teszteknek, amelyek embargója nem sokkal ezelőtt járt le. A hír írásának a pillanatában a Persona 3 Reload 89 ponton áll a Metacritic összesítő oldalán, természetesen a mi tesztünk is olvasható már.

Előzmények

  • Persona 3: Reload teszt

    Új év, új Persona 3 – rendben, ezt a frázist kizárólag idén lehet elsütni, de ettől még tény marad: a tavalyi HD-kiadás után most teljes remake képében jelenik meg a Persona-forradalom elindítója.

  • Persona 3 Portable teszt

    Az Atlus óriási számban pumpálja ki a régi-új Persona-játékokat minden ma releváns platformra – vajon mit tud nyújtani a PSP-ről 4K-ra húzott harmadik rész ma?