Star Wars: The Old Republic - Companion trailer

A Star Wars: The Old Republic című MMO játékból adott ki újabb fejlesztői naplót a BioWare. A videóban a karaktereink társául szegődő segítőkről lesz szó, akik sokkal többek lesznek, mint a hasonló MMO játékok petjei. Nemcsak sokkal erősebbek és jobban is harcolnak, de saját személyiséggel is fel lesznek ruházva, szóba elegyedhetünk velük és ők is megosztják érzéseiket valamint véleményünket a játékos karakterével kapcsolatban, sőt, még románcot is tudunk velük kezdeményezni ajándékokkal és kedveskedő szavakkal.

A Star Wars: The Old Republic című MMO megjelenése december 22-én lesz Európában, de aki előrendelte a játékot, az korábban elkezdhet kalandozni benne, habár azt még nem lehet tudni, pontosan mennyivel korábban tehetik ezt meg.

Megjegyzés: 4:15-nél egy jó példa látható egy humoros visszaszólásra. A companion csajnak beszól a főszereplő: "Vigyázz a hátsódra.", mire a válasz: "Én figyelek a tiédre, te is nézheted az enyémet." (Kicsit kétértelmű, nem tudom, sikerült-e érthetően lefordítanom).

Azóta történt

Előzmények