Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz beci #11038 üzenetére

    Szia!

    Nem tudom milyen típusú hangfalak tetszenek, a "modernebb" fényes fekete vagy a faborításúak, de ez egy egész jó 2.1-es rendszer: LG HT44C
    - 2.1-es rendszer
    - optikai bemenet
    - távirányító

    - 3 bemenet: 2 analóg + 1 optikai, a bemenetek között egy gombos váltás
    - egy gombbal megoldott hangerőállítás mindhárom hangszórón, miközben hallod a hangot és menübelépés nélkül. (régebbi modelleken csak menüből lehetett hangerőt állítani a hangszórókon és amíg a menüben voltál nem adott hangot, szóval találomra lehetett állítani csak a hangerőt külön a hangszórókon, majd ha nem tetszett a beállítás lehetett visszamenni a menübe)
    -DVD lejátszás Full HD felkonvertálással
    -USB bemenet: vagyis kapsz egy médialejátszót is egyben. Eddig amit betettem mindent lejátszott, kivéve persze a HD tartalmakat.

    Én PC hangszóróként használom és teljesen jó a cucc. Egyszerűen "egyben van", mást nem tudok róla írni. Jó hangja van és nagyszerű a látvány ha ránéz az ember. Használtam több Logitech rendszert, hát nem kívánom vissza azoknak a hangzását ez után :N Pedig akkor azokra azt hittem milyen jól szólnak. :)

    Ha megakarod nézni, akkor itt megtalálod.
    Elég nagyok a sztereo hangszórói, ahhoz viszonyítsál, hogy az LCD ami mellette van 32-es, én kép alapján kisebbnek nézném.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák