Új hozzászólás Aktív témák

  • dorika87

    őstag

    válasz AAtt1la #25986 üzenetére

    Tv-hez mennyire ajánlott a 1250b? Ezt azért kérdem, mert jack-en keresztül lenne rákötve. Legalább is az elején még egy darabig biztosan, és arra lennék kiváncsi, hogy ilyenkor a távirányítóval tudom majd szabályozni a hangerőt?
    Mert jelenleg egy házimozi van rákötve sztereóban jack-rca kábellel szintén és amikor bekapcsolom a tv-t illetve a házimozit akkor a házimozi erősítőjén előbb fel kell vennem a hanegerőt és csak utána tudom a tv távirányítójával szabályozni. Ez vajon a geniusnál is így lenne? Vagy megjegyezné, hogy milyen hangerőn volt amikor pl. lekapcsoltam?
    Azért is fontos számomra a döntésben, hogy ezt vegyem, mert akkor pl. ha a tv-t lekapcsolom akkor a hangfalakat is le kéne kapcsolnom külön, és a szekrény tetejére nem lenne kényelmes mindig felmászni, hogy lenyomja. Az elosztót azért nem tudom ilyenkor lekapcsolni, mert a router is oda van bedugva ill. a vezetékes telefon, tehát az sajnos nem megoldás.
    Esetleg 30e környékén valami jobb féle távirányítós sztereo hangszettet tudnátok ajánlani, tehát ami kényelmesebb lenne led tv-hez.
    Lehet olcsóbb ill. picivel drágább is. Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák