Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoluska

    tag

    válasz bunygyi #27002 üzenetére

    Nekem Dynaudio BM5A MkII van, az elég brutál hangerőre képes, szerintem nem lenne gondja megtölteni 40 m2-t minőségi hanggal, ha tényleg nem azt a szempont, hogy kiverje az ablakot a hangnyomás. Ez ugyan nem jön ki a keretből, de a DBM50 igen, igaz kicsit elcseszett ez a döntött, asztalra való design, de megoldható, hogy vízszintben álljon az is. Bár nem hallottam, de avx-en volt, aki azt mondta, hogy szerinte az alacsonyabb ár ellenére jobb, mint a BM5A.
    Azt nem tudom, hogy a hangminőségre van-e befolyással, hogy ezek közeli hallgatásra vannak tervezve. Nálam kb. 20 m2-en vannak, de 1-3m-ről hallgatom, attól függően, hogy a gép előtt vagyok-e, vagy csak zenét hallgatok. Lesz itt talán, aki nálam jobban ért hozzá, és megmondja, hogy alkalmas-e ilyen célra egy monitor. Milyen távolságból hallgatnád?
    Ez már az a kategória, ahol senkire nem szabad hallgatnod, csak a füledre. Én úgy mentem el, hogy veszek egy Adam A7X-et, végül az tetszett a legkevésbé. A Genelec 8030 nekem egyáltalán nem tetszett, holott etalon, rengetegen használják elégedetten. Itt már tudsz válogatni több típus közül, menj el hallgatózni. A Hitspacet én is tudom ajánlani, és is náluk hallgattam és vásároltam a monitorokat.

Új hozzászólás Aktív témák