Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok!

    családnak keresek koca házimozizás és rendszeres zenehallgatás mellé 2.0 rendszert. kaptam itt már sokszor tanácsot, nálam (még egy kis ideig) az első szériás Edifier R1600T teljesít szolgálatot, de Modecom HF-10 és Genius 1250B is van pár szobában.

    a nappaliban egy régi Sony mini hifi rendszer van, futurisztikus külső, legatyásodott fejegység (aux még működik...) és 2 hangodoboz hozzá, amik egyébként meglepően brutálisan szólnak. ezt szeretnék kukázni és a helyére kellene valami, ami illik az új szoba arculatához. alapvetően tudom, hogy mi merre hány méter, de sajnos nem tudtam választani. a kereten túl lóg, de egy Audioengine A5-re gondoltam volna, csak pár paraméter miatt kiesik... tudnátok ötletet adni a következő input alapján?

    - 2.0 rendszer
    - 50-70k körül mozogjon maximum
    - legalább egy RCA input
    - Bluetooth támogatás

    a TV mellé kerülne a rendszer, fixen kábelezve, de zömmel laptopról kapna anyagot, ami miatt szükséges a Bluetooth kommunikáció. erre aktív rendszert nem találtam. a micro hifik világában totál rutintalan vagyok, de van pár kellemesnek tűnő megoldás.(egyszer, kétszer például, mindkettő 70k ligában mozog, a Panasonic nekem nagyon tetszik alapvetően)

    ennek fényében tudtok valamit ajánlani?

    köszi előre is :)

    ui.:

    tudom, hogy használt piacon 80 ezerből meglehetősen jó belépő szetteket lehet összeépíteni, de itt számít a kompakt méret, a design és a BT feature. remélem azért, hogy 70k körül talán nem lesz nagyon ramaty a hang sem.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák