Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz abéla #52958 üzenetére

    Köszi szépen a segítségeteket :R (lezso6, PuMba, bajnokpityu, mekker, Picco, TechN7ne, Keménygödör éssatöbiek) az elmúlt héten "kissé" monomániásan beleástam magam a dolgok -net adta lehetőségek szerinti- mélyére, majd osztottam-szoroztam, nadrágszíjba lukat fúrtam, kedves voltam csajommal :DDD és meghoztam a -leginkább anyagilag- fájó döntést: moduláris vizek felé evezek, hívjuk ezt akárminek is (hifivagymi).

    Mivel kábeleim még vannak autózenész korszakomból(persze mind entry, de kezdésnek megteszi), így a subom kérdéses léte mellett a schwejzi bicska hp. ampom dac és pre-amp képességeit kihasználva tettem egy bátor lépést a rendszerkiépítés irányába:
    amp + doboz

    Remélhetőleg így az egyre inkább vágyott hangzáshoz közelebb kerülök (és feltehetőleg egyre tisztább is lesz, mi is az igazán, amit keresek), aztán, ha nem jön össze, majd apránként legózgatok; végül is az sem olcsóbb és ez is van olyan jó :DDD .

    gyakorlatias kérdés: ha van otthon vasam (z.sz./hengör dögivel) + henkölőm, felteszem hangfalállványokat simán tudnék "gyártani" ...vagy esetleg van vlmi , mondjuk szűz denevérnyállal történő impregnáció pl., ami elengedhetetlen a megfelelő minőséghez? ;]

    Ok, nyilván geo./festés/kvarchomok/súly nem árt ha stimmel/van, de ezen túl van valami spec. turpisság?

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák