Új hozzászólás Aktív témák

  • fagylalt

    senior tag

    Sziasztok!

    Szeretném lecserélni az ősrégi Logitech X-540 5.1 típusú hangfalamat, mert már régóta nem vagyok vele elégedett és legalább egy szinttel magasabbra lépni hangminőség terén.
    PC-re kötve használnám, tehát íróasztalra kerülne, így a kompakt méret lenne elsősorban preferált, de hajlandó vagyok a hangminőség oltárán feláldozni némi helyet, ha arról van szó. Szerencsére van helyem bőven.

    Először az R2750DB/R2850DB-t néztem ki, de a mérete egy picit elriasztott, aztán kicsit utána olvasva azt láttam, hogy az S350DB/S351DB/S360DB-vel jobb minőséget kapok, cserébe a közép/magas sugárzók nem vesznek el annyi helyet az asztalon, így elég szimpatikus választásnak tűnik. Illetve alternatívaként felmerült az S1000MKII, de a 8" mélynyomó azért elég csábítóan hangzik számomra. Árban kb. ennyit vagyok hajlandó rá költeni.

    A kérdésem az lenne, hogy véleményetek szerint melyike érdemes beruháznom? Leginkább a S351DB (kb. 105k) és S360DB (kb. 120k) között filózok.

    A másik kérdésem pedig az lenne, hogy az alaplapi hangforrást célszerű lenne bármiféle hangkártyával kiváltani? Emlékeim szerint ez régebben nagy divat volt, manapság már erre nincs már szükség ilyen kategóriájú hangfalaknál?

    Köszönöm a válaszokat előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák