Új hozzászólás Aktív témák

  • miresz

    veterán

    Köszönöm a segítségeteket, ma eldőlt a dolog.

    Elmentem meghallgatni élőben mindegyiket amit javasoltatok, és amit saját magam néztem ki, saját kútfőből, teszteket olvasgatva. A választásom az Audio Pro A26-ra esett az alábbi indokok végett.

    Az Edifier S3000 Pro annyiba került volna a legolcsóbb helyen mint a választott Audio Pro A26, de annak nincsen semmilyen multiroom szolgáltatása és HDMI ARC sincs rajt, sem sub output. A TV amikor Bt-ről szólt rajt eléggé vissza esett a hangzás minősége az A26-al szemben, pedig elvileg ebben is Bt 5.0 van és van AptX is.

    Az Edifier S2000 MKII sem győzőtt meg az A26-al szemben. Arról nem is beszélve, hogy itt is fenn áll az S3000-nél már említett "hiányosság".(Természetesen ezt azért tettem idézőjelbe mert ezek csak azoknak hiányosság akik igénylik ezeket a dolgokat.) De még ha ezektől el is tekintek és elengedem a moltiroom és a többi future-t és nézem az árát akkor is jobb vételnek tűnik az A26.
    Hangzásban is nekem az A26 jobban tetszett. Valahogy tisztábban szólt, a mélyei is pontosabbnak tűntek. A stereo színpad is jobban átjött meg valahogy lendületesebbnek, tisztábbnak hatott az egész. Hihetetlen, hogy ebből a kicsi dobozból (ami meglehetősen nehéz, nehezebb mit az S2000) mekkora mély jön ki még halk hangerőn is. Ez szinte természet ellenesnek tűnt mert én nem hallottam még ilyen kicsi hangfaltól ilyet, igaz ebben az ársávban még nem is nézelődtem nagyon. Természetesen nagyobb hangerőnél előjött az Edifier nagyobb woofer-e miatti különbség, abban a hangerő tartományban a mélyei jobban kijöttek, de ott is valahogy tisztább maradt az A26. Aztán az A26 mellé kötöttünk egy Audio Pro SW5 sub-ot is és az A26-ot átállítottuk satelite, itt megdöbbentő volt a hangzás. Nagy hangerő mellett is nagyon jó volt az összkép. Szép kerek telt basszus, közép, és magas hangok, de semmi hivalkodás. Összeségében engem meg győzőtt. Hangzása, ára, és dizájnja, és support-rj is.

    Ha valaki meg kívánja nézni itt egy youtube-os összehasonlítás. [DSAUDIO.review || Audio Pro A26 vs Edifier S2000MKIII || sound.DEMO]

    Itt pedig az AV online tesztje: [Audio Pro A26 aktív hangfal teszt]

    Köszönöm mégegyszer mindenkinek a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák