Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz PuMbA #65368 üzenetére

    Nos igazából jómagam is filózok még a dolgon, mert ami miatt mélyebbre mennék az a basszusgitár (hangszert kötnék rá). Viszont egy másik fórumban egy kolléga, jogosan hozta fel, hogy akár sub nélkül sem vesztek hangokat, mindössze az az ember zsigereiben érezhető mély tartomány tűnne el, de egyébként elvileg sokszor mixben stb. úgy is kivágják ezt a részt. Mindenesetre rengeteg más megoldáson is gondolkodtam, de elvileg halk gyakorlásra ez a legjobb.

    Mondom ami miatt ez a Genelec lett, az szimplán a mérete, volt már itt nagyobb hangfal is, és mindig szenvedés volt mert egy csomó helyet elvett az asztalon, ezek meg olyan kis aprók, hogy még magammal is vihetem ha épp bármi okból szeretném.

    Mert ami még szóba jöhetett volna nekem az valami erősitő (de általában alacsony hangerőn ezek nem szólnak sehogy), vagy egy FRFR-es megoldás, ami csak egy láda, de ott meg megint elgondolkodtató, mert fellépni nem fogok most vele, szóval akkor minek egy akkora láda a lakásba, ráadásul nagy eséllyel úgy is a gép előtt játszom. Ezzel a megoldással a gépnek is jó hangja lenne, meg valószinűleg halkan is működne, és kiszolgálná jobban mindkét hangszert mint magában a Gen.

    [ Szerkesztve ]

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák