Új hozzászólás Aktív témák

  • D®. GeNy@

    aktív tag

    válasz martabat #7004 üzenetére

    Hali!

    Örülök, h. tetszett az írás! Pont nálam is az volt a problem, hogy sehol nem találtam egy épkézláb tesztet, paramétereket, így na mondom! -egye fene, eddig még nem csalódtam a Geniusban (annyit! :D ) 15E pénzt megér a dolog... Először meg is lepődtem, mikor a futár kivette a kocsiból a szettet, EZ MEGKORAAaaa?!
    Szóval igen-igen meggyőző méretei és súlya! van, van anyag benne bőven!
    Épp tegnap a lakótársakkal a nagyobbik szobában megnéztük a Transformers 2 -t, a szett hangereje nem volt fél állásban!, mert fölös lett volna, így is lenyűgöző hangerőt produkált...nem is vettem volna feljebb, mert így is a gyomromban éreztem a mélyet (ez 2/3 állásban volt). Szóval a videón, amit linkeltél, EZ tuti alázza hangerőben, mélyben, EBBEN 100-as vagyok!
    Az 5.1-en én is vacilláltam, mert többnyire filmeket nézek, így azért a térérzet jól jönne, de az esetek többségében nem lenne csatlakoztatva a center és a surround hangfalak...
    Én személy szerint az 5100-al barátkoztam, mert 6000-em már volt, de nagyon nem jött be a hangzásvilága (X-Fi Gamer-rel volt hajtva), nekem túlságosan mély központú volt a szett, és a magasak, főleg a középtartomány számomra nem is létezett... :F
    HA jól megnézed az írásomat és az 5050 speckóit, akkor láthatod, h. mind2-ben ugyanakkora mély van (6,5" 8 ohm), csak az 5050-nek 75W-ot írnak, a 3000-sé pedig 40W...
    Az 5100-at volt szerencsém meghallgatni, de szörnyű volt számomra -lehet nem volt megfelelő a hangforrás (MM-ban), de nagyon doboz hangja volt...így nem merek mostanában 5.1-et venni.
    HA lenne egy olyan elfogadható áron lévő szett, ahol lehet vezérelni a magas és mély hangokat + a center-sub-surround hangerejét, akkor elgondolkodnék rajta.
    Nekem a HF2.1 3000-nél nagyon bejön a Treble és Bass poti-k, mert nagyon jó hangzásvilágot lehet velük beállítani az éppen hallgatott "anyag" függvényében.
    Apropó! Milyen videóra gondoltál egyébként, mert megoldható lenne, csak egy 3.2MPixel-es HP Photosmart 735-ösöm van, szóval igen korlátozottak a lehetőségeim :)
    Ha vmikor Debrecenben jársz, akkor megbeszélhetünk egy talit, aztán meghallgatnád?! ;)

    Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi

Új hozzászólás Aktív témák