Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz gyuromoj #112127 üzenetére

    Most nézem, elgépeltem a BVB-t... BDB lett.

    Mi a nászutunkon mentünk el első nap az Arsenal stadionhoz, kiderült, hogy épp azon a hétvégén van valami Emirates cup. Gyorsan vettünk is a másnapi dupla meccsekre jegyet, Lyon-Milan, Arsenal-Celtic, hát... előszezon, turistaszezon, felsőkaréj, de életem egyik legnagyobb élménye :)
    És nagyon megmaradt bennem, hogy az angol-skót rivalizálás dacára egy csomó pubban együtt söröztek a piros és zöld mezesek, együtt utaztak a metrón és beszélgettek. Ráadásul épp belecsöppentünk egy jó nagy szurkolói csoport vonulásába (ami a "néhai" Highbury előtt vezetett el).

    Sajnos más külföldi meccsen nem voltam még, de ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök, szépen apránként elkezdem kipipálgatni a bakancslistámon gyűlő tételeket :)

    szerk: a nászutunk ideje alatt volt egy ominózus Fulham - Werder Bremen meccs is, amire azért nem jutottam el, mert a vendéglátóink és a Feleségem nem engedték, hogy egyedül átutazzam Londont oda-vissza (oké, talán jogosan). Hetekig nem hagyott nyugodni a dolog, hogy kihagytam ezt a találkozót... :W

    szerk2: pár éve meg Edinburgh-ben találtuk ki ad hoc jelleggel, hogy kimegyünk a másnapi Hears-Hibernian meccsre, esélyünk nem volt, teltház volt (21000 néző, miközben mindkét csapat a másodosztályban szerepelt épp..), még a pubba sem akartak beengedni a zöld-fehér sálamban, úgy kellett kimagyarázni, hogy nem szurkolunk egyik csapatnak sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák