Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz Tibiajax #194905 üzenetére

    Lehet, hogy elmarad a mai meccs, a polgármester is emellett érvel.

    „Tegnaptól telefonos egyeztetéseket folytatok a liga elnökével, és nyíltan beszéltünk a vasárnapi, Fiorentina és Juventus közötti meccs elhalasztásáról, mivel ezt a döntést a ligának kell meghoznia.” - számolt be az eseményekről facebook-fiókján keresztül a városvezető.

    „Egyeztettem Matteo Piantedosi belügyminiszterrel is. Remélhetőleg a józanész fog érvényesülni, s közben végeláthatatlanul dolgozok a polgári védelemmel, a polgármesterekkel és az önkéntesekkel az árvíz által érintett családok megsegítése céljából.”

    A firenzei szurkolói kemény mag már szombaton egyértelműen állást foglalt az ügyben, és távolmaradási szándékáról számolt be: „Azt szeretnénk tudni, hogy mi értelme több száz rendőrt kivezényelni egy futballmeccs miatt, miközben a lakosság a halottait gyászolja, mások pedig továbbra is nehéz helyzetben küszködnek.”.

    Én meg azt szeretném tudni, miért van szükség egyáltalán több száz rendőrre? Ha nem lennének ennyire idegbetegek és kiszámíthatatlanok egyes ultracsoportok, talán szükségtelen lenne a rendőri erődemonstráció. Na mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák