Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Realll! :C

    James, Marcelo, Benzema nagyon jó volt. James most bizonyította hogy nagyon is van helye a csapatban.

    Számomra most bizonyosodott be hogy a Barcelona húzóembere nem Messi, hanem Neymar. Ma sem lettek volna sehol nélküle. mondtam hogy rossz helyre igazolt

    Messi a 23. percig játszott, az ominózus zicceréig. Ha ezen a felvételen jól látom akkor Casillas érintésével kerülte el a kaput a labda. [link]
    Ezután mintha elment volna a kedve, és nem is volt a pályán, de pont ezért minden elismerésem Neymarnak mert benne legalább volt élet.

    A harapós nem sok vizet zavart, de van egy olyan érzésem hogy más meccseken ez nem így lesz, és ha van egy csepp szerencsénk vele megjönnek a távolabbi löketek is. Ha már itt tartunk nem alkotott emlékezeteset ez a Matyiő, de felüdülés volt látni egy izmosabb lövést katalán részről, pláne hogy Casillas kiszedte a jobb kapufa mellől.

    Huh, de kellett ez most, 7 pont nagyon sok lett volna....

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák