Új hozzászólás Aktív témák

  • Simid

    senior tag

    válasz S_x96x_S #1515 üzenetére

    A közelgő újdonságokról árulkodnak az AMD kiszivárgott útitervei

    "- Az az AMD dia, amire hivatkozol szintén leak volt. ( és belsős dia )"

    Mindenbe bele lehet kötni ha nagyon akarsz. Szerintem hatalmas különbség van egy hivatalos AMD rendezvényről kiszivárgott (igen nagy valószínűséggel hiteles) dia és egy Jim szupertitkos forrása alapján összedobott álomtáblázat között.
    Amúgy igazad van, leak volt. Itt már csak az a kérdés, hogy mi a francért adott valaki nagyobb valószínűséget az Adored leaknek mint az akkora már biztosra vehető AMD-s terveknek??

    -"- semmi sincs kőbe vésve. prioritások változhatnak, valamint nem várt problémák is sűrűn adódhatnak..."

    Itt miről beszélsz pontosan? Nem várt problémaként kiadnak egy chipet amit nem is kezdtek el tervezni vagy mi? Nincs olyan, hogy változnak a prioritások meg újratervezgetünk és hirtelen lesz a semmiből egy új dizájn ami addig nem volt. Ha 2019-ben az AMD 7nm-es APU-t akart volna kiadni akkor az tuti, hogy rajta van a 2018 márciusi roadmapen. Ha előtte törölték az utitervből vagy csúsztatták, akkor meg tuti nincs ott egy 2018 végi leakben (már ha a leak valós terveket közöl ugye...). Szerintem ennyi!

    Szerk.: Még annyit tennék hozzá, hogy ezt nem ilyen utólag okoskodásnak szánom. Egyrészt inkább már hanyagolnám a témát. Másrészt ugyanezt többen is elmondtuk még a CES előtt. Csak ugye az ilyen véleményeken csúnyán átgázolt a hypetrain.... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák