Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz Petykemano #1684 üzenetére

    A multi threaded programok nem érdekelnek.
    A játékokban lassabb továbbra is a Ryzen, igaz a lemaradás már sokkal kevesebb mint idáig. Fogyasztásban minimális az előny. Bár az igaz amit Devid_81 írt, hogy a 9900k tud azért többet is fogyasztani. (bár itt érdemes lenne megnézni, hogy játékok alatt mit fogyasztanak)

    Pont játékokra tervezek a jövőben CPU-t frissíteni és igazából senki nem tud rendes érvet felhozni hogy miért is lenne jobb a Ryzen. Jó, a jövőtallósagi érv igaz volt a foglalatot tekintve (bár ki tudja mit hoz a jövő), de teljesítményben azért még mindig számottevő a lemaradás.
    Ajánlom pl. a DigitalFoundry videóit megnézni.

    Azt meg senki ne mondja rám, hogy Intel fan vagyok, mert kb. egy éve, mikor kijött AdoredTV videója az Intel gusztustalan múltbeli üzlet politikájáról (amivel nagyon sokat ártott a piacnak szerintem), akkor megfogadtam, hogy többet nem veszek Intelt.

    Egyszer már leírtam ezt a topicjában, és ugyan ez volt, sokan írják hogy jobb a Ryzen, csak a tesztek nem ezt mutatják. Persze, új, nagy a hypetrain, mindenki felül rá, végre verseny van, munkára az Intel sehol nincs már, na de játékra..
    Ha egy adott összegem van a cpu/alaplap párosra, akkor még mindig jobbat kapok játékra az Intel oldalon sajna. Viszont már legalább valós vetélytárs a Ryzen, és meg lehet fontolni.
    Persze most majd megint 35 válasz fog érkezni, hogy de hát nem is úgy van az, a Ryzen a legjobb és hülyeség mást venni.

    Devid_81: igazad van tud az többet is enni. Viszont sajna alapon is gyorsabb mint a 3900X.
    Nézek majd még fogyasztási teszteket, kíváncsi vagyok, hogy játékok alatt mit esznek. Mondjuk a hőtermelés az nekem sarkalatos pont, nem a hűtés miatt (D15) hanem mert nagyon melegíti a tetőtéri szobát, már a 6700k+1080Ti is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák