Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz deadwing #6984 üzenetére

    Ezt nem csak te irtad mar, de elkepzelni sem tudom hogy honnan veszitek :U . Jo, igen, persze, az magaban nem lenne gond hogy valami teljesen kinyomja a pasztat HA mind a huto mind pedig a chip zero-tolerance konstrukcio lenne. DE hattt a chip meg csak-csak (az se), de a huto meg aztan vegkepp nem.
    A masik hogy a Kryo 80c koruli tartos homersekleten egyszeruen lebomlik. Igen, birja a csomagra felirt -40-tol +230c (csak tippelem) homersekleti tartomanyt, de nem tartosan hanem csak rovid idokre (burst). - Thermal Grizzly support

    Magyarul van egy nagyjabol sima de domboru chiped (nem biztos, lehet hogy van par ember aki szerencses), es van egy egyaltalan nem sima feluletu bordad. Ahogy melegszik a chip folyosabba valik a paszta, es a domboru feluletrol kinyom egy keveset. Visszahulik, osszeall, majd kezdodik elorol.

    Igy fel ev utan mar a PTM sem hozza a szamokat, HS87c Cyberpunk alatt, 85c Avatar, 86Starfield. Ez ~8c diffi a kezdoertekektol. Kiprobalom majd a Krysheet-et az nem olvados, tippre nalam az is kozrejatszik hogy vertikalisan van a VGA (fekvo a gephaz) bar ebben nem vagyok biztos.

Új hozzászólás Aktív témák