Új hozzászólás Aktív témák

  • delbarta

    senior tag

    Most nálam van egy MYAUDIO 808DCC. Jópár órája tesztelgetem már. Itt vannak az alant leírtakról képek is: KÉPEK

    Képernyő: Pont szemből nézve nem rossz, de ahogy egy kicsit elbillented rögtön átmegy inverzbe. Főleg ha az alját billented magad felé, akkor azonnal. A többi irányba nem annyira rossz, de pont ez a leggyakoribb nézőszög. Az inverzbe váltás miatt ha állítva használom, akkor engem nagyon zavar hogy a közepe jó, alul felül változik a megjelenés. Fekvő módban nincs ilyen probléma.
    Nem tudom csak a nálam lévő példány ilyen-e, de majdnem vízszintes pozícióba döntve, látszik, hogy a képernyő panel és az érintőfelület között valami folyadék maradvány van.

    A youtube alkalmazásban beírtam a keresőbe, hogy 1080p és az első, nagy nyulas rajzfilmet néztem vele HD módban. Azt vettem észre, hogy nem lehet bele/vissza tekergetni a videóba. A kép, amikor szép kék ég van, úgy néz ki a kijelzőn, mintha felhők lennének nem tiszta, csíkozások vannak mintha interlace-es lenne.

    Böngészés: A gyári böngészővel a nem egy élmény a böngészés, akadozik, lassan tölt be, nagyítás/kicsinyítés ugrál össze-vissza. Egy csomó böngésző nem támogatottként jelenik meg a play-en, de az Opera Mobile-al már elég jól használható böngészésre is.

    Nálam is melegszik rendesen alul-középen. 26 fok van, nem foghatom a kánikulára.

    Alapból nem volt rajta magyar nyelv.

    32GB CL10 Samsung kártyával működik rendesen.

    Nagyon furcsa dolgot vettem észre. Amikor lefuttattam az antutu-t először 6243 lett, amikor másodjára futtattam, 2384 és sokkal tovább tartott. Újra kellett indítanom, mert teljesen belassult a gép. Ezután a StabilityTest programot futtattam. Ebből kiderült, hogy csak 1200 MHz-en megy a proci. És itt is amikor másodszor futtattam előjött az előző gond, most már csak 366 MHz-en ment a proci.

    Nenamark2: 28.6 fps lett a legmagasabb.

    Öt ujjat érzékel max a panel.

    Azt vettem még észre, hogy valami gond van a képaránnyal. A youtube videónál is feltűnt, hogy nyújtottabbak a fejek a normálhoz képest és Dead Triggernél is, hogy az irányító körök illetve a radar kör inkább oválisak.

    A market a tabletet "Gadmei Android"-nak azonosítja.

    Videók: Meglepődve tapasztaltam, hogy mindent lejátszik. Olyanokat is, amiket a P5110 nem. A fentebb belinkelt teszt csomag mindegyikét lejátssza a kill és .ts kivételével.

    PDF: Adobe reader-el pcworld magazint nyitottam meg, teljesen rendben volt.

    Játékok: Dead Trigger, Real Football 2012, Angry Birds, Asphalt7, tökéletesen futnak. Raptide GP fut rendesen, de nincs hang. Shadowgun már nem megy.

    Bluetooth: Gond nélkül párosodott az SGS2-vel. Mindkettővel küldtem fájlt a másikra, átment probléma nélkül.
    Samsung sbh650 sztereó bt fülhallgatóval is működik szépen.

    Összességében AZ ÁRÁHOZ KÉPEST nagyon vállalható kis gép, ha együtt tud élni az ember a hiányosságaival, korlátaival.

    Ha valami még érdekel benneteket, kérdezzetek amíg nálam van. :)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110

Új hozzászólás Aktív témák