Új hozzászólás Aktív témák

  • Bozek

    nagyúr

    válasz Mr. Y #108658 üzenetére

    "Androdi 6-on miért nem lehet letiltani a Google alkalmazást (hogy a kezdő képernyőről különösebb launcher használata nélkül eltűnjön)?"
    "A Google nem tiltható le sem Yotaphone 2 OS6-on, se Galaxy S7 OS6-on."

    Akkor tessék a Samsung-ot és a Yotaphone gyártóját b*sztatni ezzel a kérdéssel. Az alap Android launcher-ben szerintem simán le lehet húzni a képernyőről. Egyébként mit értesz Google alkalmazás alatt? Nem a keresőre gondoltál véletlenül? A YouTube, a GMail, a Google Play is Google alkalmazás. :)

    "3: Az említett két telefont akarom összekapcsolni. A Yotaphone 2 legyen összekapcsolva az S7-el úgy, hogy az S7 is fel tudja venni a Yota eszközre érkező hívásokat. Így nem kellene mindkét mobilt mindig kéznél tartani."

    Irányítsd át a Yotaphone 2-n a hívásokat a másik számodra. Persze, ennek van költsége, de tudtommal csak ez a megoldás létezik.

    (#108663) beg: "Ennyi erővel kereshetnék appot ahhoz hogy lássam a kijelző hátulját" - A Yotaphone 2-nél pont hasznos is lenne, mert ahogy látom, van egy e-ink kijelzője hátul. :D Bár sose fogom megérteni, hogy mi értelme van. Persze, nem fogyaszt a kijelző, de ha olvasni akar, akkor vegyen egy e-book olvasót. :)

Új hozzászólás Aktív témák