Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Somatom #164064 üzenetére

    Köszi a részletes választ.
    Amikor még a "one hand mode"-ot kerestem, akkor ugye nem találtam rá normális megoldást Android 10-es alatt, 9-eshez van külső app, 11-től meg integrálva van, de azt találtam hogy 10-esre szándékosan le van tiltva gugli részéről hogy annak idején Samsungnak piaci előnyt biztosítsanak.
    Ekkor találtam rá a fent jelzett Swiftly Switch (vagy pro verzió)appra, amivel a menüket tudom elérhető magasságba hozni (kivéve gps bekapcsolás), ami appnak egyébként további funkciója hogy split screent biztosít. Így innentől kezdve nem kerestem külön rá a free form window-ra, mert már volt egy appom rá.

    Egyébként ezen app esetében a split screen az én készülékemen rendesen működik, a youtube app nem áll le ha mellette a másik splitben chrome-ban cikkeket olvasgatok, tehát kvázi mind a kettő "app" előtérben van, gondolom emulálja második kijelzőnek, vagy appon belüli tartalomnak, vagy én nem tudom megmagyarázni, de akár hihető akár nem, működik. Just the magic works...cserébe engedélyt kér a képernyő "felügyeletéhez" azaz elvileg videót is csinálhat a képernyőről, nem tudom.
    Ezekszerint az általad talált megoldás ilyen téren nem is váltja ki az általam eddig használtat? hmm...megfontolandó.

    De most hogy már mobil bankolok is az adott telón, biztonsági okból lehet törlöm ezt a swiftly-t (mert nem írjátok hogy biztonságos lenne), csak akkor ugrik az egykezes lehetőség....gyűlölöm hogy ha rugged telefon esetén(!) kell a legalább youtube 720p kijelző meg a normális fotózási teljesítmény, akkor már lapát kezet feltételeznek...létra tetején állva 1 kézzel az elosztó ajtaját nyitva tartva nagyon nem okés!
    A tokban kezelése nem érdekel, köszi, de nem.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák