Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Devid_81 #40754 üzenetére

    Nálam durva mínuszok az óhazával szemben:
    - anyagilag pontosan ugyanakkora triplabukfencet nyomott az ország, mint UK:
    -- totál agyrém ingatlanárak (skót szemmel is),
    -- csak kivételes melókban lehet egyáltalán normálisan (!=jól) keresni.
    -- havi többszáz k simán elrepül alapkiadásokra (kaja, 2 autó, házkarbantartás, gyerekek mindenféle járulékos költsége az angoltanártól(!!) az iskolai kajáig), sok tétel tényleg UK-nél drágább nominálban is.

    - a "politikai" hozzáállás tényleg szörnyű+egyre romlik, már az értelmesebb 1%-hoz tartozó PH fórumozó rétegen is látom, hogy nagyon sok emberen fogott az agymosás-tenger akárcsak tudat alatt is. A relativizálás (amivel ugye a komplett narancsbanda indult 10+éve) alap lett még olyanoknál is, akik nem 1:1ben orosz/narancs színekben játszanak. És persze ott a színtisztán ruszkipárti, demokrácia-ócsárló TÖMEG, kb nyilas szintekre hülyítve. A testi épségedre ugyan nem veszélyesek, mert mégiscsak egy EU tagállamról van szó, és úgy-ahogy visszafogják ezt a mesterségesen kinevelt problémát.

    - bevándorlás, két szempontból is: dőlnek az országban a kártevő tőkések, akik minden tanyavégbe akksigyárakat akarnak telepíteni, telenyomva ipari szennyvízzel az országot. Illetve tízezrével importálják az olcsó munkaerőt, hogy élhetetlen szintre verjék a magyar béreket. Lehet ma kapsz egy jól hangzó ajánlatot, de 5év múlva váltásnál már 2 filippínó, 3 indiai és 5 angol (sic ;] ) versenytársad lesz.

    - gyerekek érvényesülési lehetőségei: magyar sulirendszerben kb semmilyen világnyelven nem fog megtanulni - itt ez automatikus. A papírjait úgy-ahogy fogadják majd el, ha bármerre megy

    TLDR: kvázi átálltak a ruszkikhoz, csóróbbak mint mi, az időjárás pedig télen otthon is sz.r

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák