Új hozzászólás Aktív témák

  • Máté94

    addikt

    Zankyou no Terror

    1.rész:

    " ... Tokió városát holnap délután 3 órától beborítja majd a sötétség. Shinjuku-felé hatalmas szikrák is hullhatnak. Kérjük vigyázzanak életükre, ha esetleg elhagynák otthonaikat. Addig is, további szép napot kívánunk!"

    Rendkívül vártam már, különösen a képi világ kidolgozottsága miatt. Első rész létére nem látott el sok információval, azt a keveset is inkább ránk bízták, hogy találgassunk, ami jó koncepció a sorozat rövidségére nézve. Nálam eddig a legjobb, úgy tényleg, rendkívül szeretem az ilyen témákat, karaktereket. :)

    Majimoji Rurumo

    1. rész:

    "Shibaki Kouta, az Okkult Klub tagjaként kénytelen az egy könyvtárban talált varázskönyv segítségével megidézni egy boszorkányt. Mivel ez első látásra nem történik semmi, nem is igazán törődik tovább vele. Nem mellesleg, egy szerencsétlen flótás, akit lánymánia miatt az összes ellentétes nemű kerüli, mint a pestist, és minden próbálkozása ellenére nem képes mögüle kibújni. Kis idő elteltével megjelenik előtte egy furcsa kalapos lány, egy macskával a vállán, állítva két nap múlva meghal, mivel teljesítette a szerződés rá eső részét... ami a lány alsóneműje volt."

    Nem kimondottan egyedi, de mégis szórakoztató. "Nazo no Kanojo X" jutott róla az eszembe, kivéve a sok "nyálat" persze :U . A varázslós téma is egy olyan, ami sokak számára megnyerő lehet. Olyan légiesen könnyed az egész, semmi zavaró tényező nincs.

    PSYCHO-PASS Extended Edition

    1. rész:

    Ahogy eltervezték, levetítik az első évadot, ahol 1 rész kettőnek felel meg. Néhány új monológ, és igen "béna" CGI átvezető, és pár aláfestő zenét cseréltek le.

    Persona 4 The Golden Animation

    1.rész:

    A sorozat az eredeti "Persona 4 - THE ANIMATION" remake-je, annyi csavarral, hogy egy új szereplővel bővül a gárda és fele annyi epizód alatt dolgozza fel a játék történetét.

    "Egy kis japán városban, Inaba-ban furcsa gyilkosságok történnek, amik főleg ködös, esős idő esetén fordulnak elő. Ugyanekkor titokzatos pletykák szólnak az úgynevezett "Éjféli adás"-ról, ami szintén esős időben látható, ha egyedül egy kikapcsolt TV előtt ülve nézi az ember. Eszerint, aki ilyenkor nézi, az megláthatja személyiségének "másik felét"."

    Marie! :B

    Kuroshitsuji: Circus Hen

    1.rész:

    Az anime igazából onnantól kezdődik, ahol az első évad eltért a mangától, vagyis a Ripper Arc (6. rész) után, ahol a Curry Arc-al (13-15. rész) visszatér az eredeti szálhoz, tehát az első évad 15. része után járunk, ha a mangát követjük.

    Mivel az 1. évad is rengeteg fillert tartalmazott, a 2. évad még többet, így tekinthetjük "half-reboot"-nak, de addig újra élvezhetjük a Phantomhive-ház mindennapjait. :))

    Rokujouma no Shinryakusha!?

    1.rész

    Most légy okos, vizibusz. :((( Spoiler-nélkül ezt... :B

    "Satomi Koutarou középiskolai tanulmányai megkezdése előtt, beköltözik egy igen olcsónak számító (¥5,000/hó) 6 tatamis kis szobába, ahol felkészülhet az önálló élet viszontagságaira és a felnőtté válás útjára léphet. Amit viszont figyelmen kívül hagy, az nem más, mint, hogy a Corona Apartmanház 106-os szobája el van átkozva. Beköltözése pár nappal pedig, ezek pletykák igaznak kezdenek tűnni..."

    Vicces lesz, az már tuti. Itt nem fog senki sem unatkozni egy perce sem. :D

    Tokyo ESP

    1.rész:

    Amikor hirtelen megjelenik Yomi és Rei a Gai-Rei: Zero-ból kicsit megijedek, hogy mit is nézek akkor? :DDD

    "A Japán Országgyűlés épületét megszállták az esperek, akik szó szerint a levegőbe repítették azt, politikusostól, mindenestül. Közben Tokióban zavargások törtek ki, folyamatos robbantások következnek egymás után szerte a városban. Mindenki egy "Fehér lány"-ról beszél, aki majd újra elhozza a békét a városlakók számára."

    Rendkívül sokat mutatott magából eddig a rész, reméljük a következőben pótolják. Végre, itt nincs gond a cenzúrával és az összecsapások sem sírásból állnak. Nem mutatott sokat, de amit igen, az jó volt. Kedvenc témáim közé tartozik megint, reméljük nem csalódunk. :)

Új hozzászólás Aktív témák