Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Michell #53967 üzenetére

    Nálam a Maou-s elfes egyértelműen a szezon legkedvesebbje. Cuki is, érdekes is, tök jó a rajzstílus, az animációra se lehet panasz és a zenék is adják.

    A másik ami még várakozással tölt el és hetről hétre nézem, az a misfit. Persze a költségvetése elég alacsony, a legutóbbi előtti rész egy abomination volt minden tekintetben, már-már trash kategóriába hajlott, de ez valahogy mégsem érdekel, továbbra is szívesen nézem, van annyira abszurd és a maou chadsége elviszi az egészet a hátán. :D

    Az irregular van még könyvjelzőzve, de nincs motivációm nézni.
    A mushokuból a legutóbbi évad óta kiábrándultam és elvesztettem az érdeklődésem.
    A slime az mindig b kategória érzését keltette, azt is elengedtem, inkább nézek mást.
    Az unnamed memoryt elmentettem, unalmasabb napjaimra meg jó lehet.

    -

    Sokat változtam az elmúlt hónapokban, már nem nézek olyan szívesen és annyiféle animét. Megszűnt az igény a (sok) animenézésre, gondolom megszűntek mentális terhek, amikre copingként az animeigény magasabb volt.

    Az igény csökkenésével a szelektivitás nőtt, már nincs motiváció olyanokat is követni, amelyek nem adnak NEKEM sokat. Mondhatnám, hogy a B kategória már kevés, de ez nem a produkció költségvetésétől, minőségétől függ, de még csak nem is feltétlen az írás minőségétől függ, mert a misfitet is nagy lelkesedéssel nézem és a lvl99 villainesst is imádtam. ¯\_(ツ)_/¯

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák