Új hozzászólás Aktív témák

  • etomcat

    tag

    válasz Michell #53967 üzenetére

    > nekem külön tetszik a Seiyu Radio is, csak azt egyáltalán nem nevezném limonádénak

    Nevezhetjük leszbi szoft-pornónak is. Szokták úgy csúfolni, hogy "Adachika to Shimamura", egyrészt a főszereplők hasonlósága miatt, másrészt mert itt az animében csinálják is azt, ahová azok csak az LN 9.+ kötetében jutnak el. Cserében a fejek gyakran borzasztóan el vannak rajzolva, minőségellenőr lelépett?

    > Ez bizony egy olyan szezon, ahol a MAL score listát a Hibike 3 vezeti (ami én személy szerint egyáltalán nem bánok, picit talán jobb is mint az elődjei )

    Girls Band Cry-t nézd meg (dühös rocker lányokról szól), nem olyan nyálas, mint a Jellyfish és nem olyan ciki, mint a Boci the Rock. Már MAL 8.05-ig jutott, pedig japán / francián kívül csak angol tengeti rabló felirattal nézhető és alig tud róla a világ weeb közössége. (Gépi fordított "Le Meme" változat kerülendő, pár órát megéri várni a megfésült NakayubiSubs feliratra.)
    Full-CGI animációs sorozat, de nagyon jól néz ki, sikerült az arc mimikát és a mozgást tényleg élővé tenniük. 4chan senkinek ne legyen példakép, de ha azok a mindent tönkre mérgező hikikomori-k is odavannak érte, az jelent valamit!

    Kb. 3 éve kihagyásokkal építgetett Toei Studio / Universal Music mixed-media franchise része a GBC anime, ami engem gyanakvóvá tesz (underground rock téma <--> profitéhes multi óriáscég, kb. mintha az ördög gyógyítaná a bénákat és vakokat?)
    Viszont eddig nem lóg ki a lóláb - lehet olyan a helyzet, mint a Kemono Friends-nél volt, ahol egy bedőlni készülő projektet kapott a rendező és stábja, akik mindent beleadva csodát tettek. (GBC-t többen hasonlítják a KF-hez, a CGI anime iparban forradalminak számító megújítása miatt). A sorozat rendező egyébként a SoraYoriMoi-ból (Antarktisz) jött.

    A dalok mögött álló Togenäshi Togeäri tinilány banda számai fent vannak a Youtube-on, némelyik egész jó - viszont 90%, hogy szerepelni fognak a későbbi epizódokban, így nem biztos, hogy érdemes el spoilerezni.

Új hozzászólás Aktív témák