Új hozzászólás Aktív témák

  • CharlieDrop

    veterán

    Egy kis beszámoló a 8/512-es M2 Airről, ha valaki gondolkodik, és nem tudja mire számítson.
    Kb. első 25 óra tapasztalatai:
    - mivel 0-n volt az akku ezért csak 4-kor kapcsoltam be tegnap, feltöltés után
    - ennyi idő alatt 51%-on van az akku, kb. 3-3,5 óra képernyő uptime-mal, ellenben mivel költöztem a Miniről és normál HDD-n, az kicsit többet másolt, mint a screen uptime, egy Kingston TB3-as dokkolón keresztül USB A parton (ha ez számít, akkor azért tekeredett lefele az akku). Kb. 21.15 körül fejeztem be a nyomkodást, estére nem kapcsoltam ki a gépet.
    - tárhely, ahogy írtam eddig az 512-es tárhelyből 100 körül volt szabadon, pedig se az appok, se a munkához az állományaim nem indokolták a nagy hely fogyasztást, ezért külön hozogattam át mindent, így most 391 GB szabad helyem van, ami nem jött át, az nincs több 10 gigánál, szóval most elférek.
    - RAM: még nem 100%-ig laktam be úgy ahogy eddig, de a Safariban 11 lap van nyitva Chrome-ban 56 és FF-ben 3, így mind a 8 giga meg van kajálva 7,15GB/835MB arányba felosztva és még 1,36 felhasznált csereterület van), szóval nagyon jól kufárkodik ezzel a kevéssel. Azért egy memóriaigényesebb használatnál lehet jobban belassulna.

    Eddig elégedett vagyok, ha szeretnétek, akkor később is írok tapasztalatot, milyen mikor igazán használom (bár így is 90%-os amit írtam, néha van kép szerkesztés (Pixelmator Pro) videó vágás (iMovie) és tömörítés (HandBreak), akkor jobban izzadhat a kis masina)

    Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

Új hozzászólás Aktív témák