Új hozzászólás Aktív témák

  • mazsiii92

    aktív tag

    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni. Ismertek / használtok olyan böngésző bővítményt Edge-hez (sajnos céges környezetről beszélünk, ez van :( ), ami képes jelszavakat tárolni, automatikusan kitölteni, sőt One Time Passwordot is generálni amit szintén kitölt automatikusan?

    Nevezetesen van egy oldal, ahova vagy MyCarddal + PIN lépek be, vagy felhasználónév + PIN + OTP-vel. A felhasználónevet és a PIN-t eltárolnám a bővítményben, viszont az lenne az igazán jó, ha egy kattintásra nem csak az ezt a kettőt, hanem az OTP-t is legenerálná és automatikusan kitöltené. Ahhoz, hogy tudjon generálni OTP-t rendelkezésre áll nálam minden (QR kód). Próbáltam a bitwardent, csak a fizetős verziója tudta kezelni az OTP-t. Most épp a RoboForm-ot használom, ami egyáltalán nem tudja kezelni az OTP-t, így az OTP-re egy másik bővítményt használok, ez a kettő együtt jól működik, de belekerül nekem vagy 3-4 kattintásba az 1 helyett. Nyilván nem halok bele, de ha megoldható lenne gyorsabban és egyszerűbben, akkor váltanék.

    Az ultimate királyság az lenne, ha lenne olyan jelszókezelő app (jelenleg Strongbox ingyenes verziót használok), amibe tudok importálni .kdbx kiterjesztésű pw adatbázist, lenne neki Edge bővítménye, ami tudja a fenti dolgokat.

    Köszi szépen! :)

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , MacBook Air M1 , Beats Studio Buds+ , PS5

Új hozzászólás Aktív témák